Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
@Psyside ја почнав The Fall ми прави ќејф сега за сега. Полека си тера дејството и ветува.

@Pluh Ич не ми е убава типката. Има барем три жени од серииве кои ми се класа за оваа. :свиркам:

Одличен лик е убиецот и серијата е супер, штета што е толку кратка

Гледа некој Silicon Valley? Сега ја завршив првата епизода, добра комедија со очекувано одличен НВО хумор.

Гледа некој Silicon Valley? Сега ја завршив првата епизода, добра комедија со очекувано одличен НВО хумор.
Пред еден месец видов дека ќе има вакво нешто, и од тогаш ја чекав заедно со ГОТ. Ми се свиѓаше првава епизода, ќе ја гледам :)

Дали можам некаде на торент да ги најдам сите сезони од 24 на 720 или 1080п ?

Дали можам некаде на торент да ги најдам сите сезони од 24 на 720 или 1080п ?

1-4 мислам уште ги нема. Бидејќи не се снимани во ХД формат, евентуално нивно излегување во таков, нема да биде за кратко.
5-8 ги има сигурно. Види на замунда, аренабг.

На thepiratebay ја има и 4-та сезона 720p.
Али оваа е upscale-увана и е во HD формат, но не онаков каков што треба да биде.

Пред некој ден ја започнав 24, сега сум 5 епизода... Туку сакав да прашам, спијат ли воопшто ликовите?

Вчера ја изгледав првава. Ветува. Ми се допаѓаат ликовите, секој специфичен и посебен. Мислам дека ќе има добар развој :)

Пред некој ден ја започнав 24, сега сум 5 епизода... Туку сакав да прашам, спијат ли воопшто ликовите?
Нема спиење, ако спијат треба да го гледаме Џек цела епизода како хрчи. :D

http://tiii.me/

Пресметајте си колку време од животот сте потрошиле на гледање на серии, мене ми излезе 118 денови :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom