Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој што се разбира у серии да ми даде информации од прва рука, вреди ли да ја глеам Walking Ded или не?
вероватно мислиш на THE WALKING DEAD? и едно гооооооооолемо ДАААААААААААј некој што се разбира у серии да ми даде информации од прва рука, вреди ли да ја глеам Walking Ded или не?
Вреди да се гледат првите две сезони, после тоа ја тупат ненормално, се управуват на моменти, ама се на се тупаџиски се трета и четврта сезона...Ај некој што се разбира у серии да ми даде информации од прва рука, вреди ли да ја глеам Walking Ded или не?
Heroes се враќаат
Една од сериите со најголем неискористен потенцијал. Каков почеток имаше мме, ја упропастија и ја искомпликуваа непотребно.
Една од најдобрите новости кои сум ги слушнал во последно време. Ја обожував серијава! Ај па може и ќе и направам една реприза годинава, таман пред продолжението.Еве го и промото шо било емитувано во саботата.
Имаше потенцијал да биде нешто епик, првата сезона беше супер, втората се трпеше некако, ама се понатаму беше трагедија во боја...
И јас бев многу заразен, на fucking Nova TV ја гледав прва сезона, со душа чекав недела да дојде.Една од најдобрите новости кои сум ги слушнал во последно време. Ја обожував серијава! Ај па може и ќе и направам една реприза годинава, таман пред продолжението.
Се сложувам дека не беа на исто ниво следните сезони, ама сепак мене ми беа интересни, дури и тие.И јас бев многу заразен, на fucking Nova TV ја гледав прва сезона, со душа чекав недела да дојде.
Ама натаму толку многу ја затупеа серијава, жално беше од што на што падна.