Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој што се разбира у серии да ми даде информации од прва рука, вреди ли да ја глеам Walking Ded или не?

Ај некој што се разбира у серии да ми даде информации од прва рука, вреди ли да ја глеам Walking Ded или не?
вероватно мислиш на THE WALKING DEAD? и едно гооооооооолемо ДАААААААААА :P

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Вреди да се гледат првите две сезони, после тоа ја тупат ненормално, се управуват на моменти, ама се на се тупаџиски се трета и четврта сезона...

Heroes се враќаат

Една од сериите со најголем неискористен потенцијал. Каков почеток имаше мме, ја упропастија и ја искомпликуваа непотребно.

Еве го и промото шо било емитувано во саботата.
Имаше потенцијал да биде нешто епик, првата сезона беше супер, втората се трпеше некако, ама се понатаму беше трагедија во боја...

Heroes се враќаат

Една од сериите со најголем неискористен потенцијал. Каков почеток имаше мме, ја упропастија и ја искомпликуваа непотребно.

Еве го и промото шо било емитувано во саботата.
Имаше потенцијал да биде нешто епик, првата сезона беше супер, втората се трпеше некако, ама се понатаму беше трагедија во боја...
Една од најдобрите новости кои сум ги слушнал во последно време. Ја обожував серијава! Ај па може и ќе и направам една реприза годинава, таман пред продолжението.

Една од најдобрите новости кои сум ги слушнал во последно време. Ја обожував серијава! Ај па може и ќе и направам една реприза годинава, таман пред продолжението.
И јас бев многу заразен, на fucking Nova TV ја гледав прва сезона, со душа чекав недела да дојде.
Ама натаму толку многу ја затупеа серијава, жално беше од што на што падна.

И јас бев многу заразен, на fucking Nova TV ја гледав прва сезона, со душа чекав недела да дојде.
Ама натаму толку многу ја затупеа серијава, жално беше од што на што падна.
Се сложувам дека не беа на исто ниво следните сезони, ама сепак мене ми беа интересни, дури и тие.

И мене ми беше супер, ама после продолжија ептен лошо и сега поима немам до кај ја имам гледано. Не догледав до крај.

А, и искрено - мене повеќе ме нервираше што ја прекинаа серијата без да се направи добро финале, со кое ќе се заокружи се (иста грешка како и со Carnivale што направија) отколку што падна квалитетот во подоцнежните сезони. Вака белким ќе стигне до некоја точка која би била убав крај за Хероите.

Може таков впечаток си имал, Psy, оти не беше оригинална идејата за серијата. Ама за разлика од нејзините претходници со слична или идентична тематика, мене Heroes успеваше да ме заинтригира. Да речеме - The 4400 ми беше очајна - од глума до реализација, комплетно очајна!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom