Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Кои нови серии почнаа сега на полусезона или кои сеаг треба да почнат а вреди да се обрне внимание ?

До сеа ги видов Helix и The Intelligence, првата не е лоша а вторава очекувава многу повеќе.

Кои нови серии почнаа сега на полусезона или кои сеаг треба да почнат а вреди да се обрне внимание ?

До сеа ги видов Helix и The Intelligence, првата не е лоша а вторава очекувава многу повеќе.

True Detective ја гледам јас, одлична е, добро мислење имаат многумина форумџии за неа. Инаку да Helix добра е, а Intelligence не ми е почната.

Тазе серии кои вредат да се гледаат, ама не се според критериумите кои си ги навел.

The Fall, True Detective, Shameless.

Тазе серии кои вредат да се гледаат, ама не се според критериумите кои си ги навел.

The Fall, True Detective, Shameless.

И True Detective ја гледам, најдобрата од тие што почнаа сега а баш таа ја заборавив. :D
Ништо значи горе доле тие се добрите од сега може ова The Fall да ѕирнам, а од дурга страна не мора да се почнува ништо друго, и така House of cards искача другата недела, The Americans, па натака другите ... а времето е пари, доста пари трошам на серииве не мора и нова некоја :D
Фала иначе

Со самото тоа што нејзин продуцент е креаторот на X-Files; дефинитивно е парче што треба да се ѕирне.

Колку се нервирам, ниту една добра серија немам што можам моментално да ја пратам ептен сушен период е ова. Ако има некој предлог за некоја крими/драма/трилер серија добра нека каже.

Колку толку барем на 14ти ќе излезат новите епизоди од House of Cards па ќе имам занимација неколку денови.

http://www.imdb.com/title/tt2058303/

Ок серија, за оние кои гледале Инбитвинерс, би ја препорачал. Искулирана. Група студенти живеат студентски живот во куќаре онака опуштен со глупости и то. Интересни ликови се наоѓаат, оди страшно добра музика во позадина, плус имаше постер во една епизода од Ok Computer од Редиохед :D

http://www.imdb.com/title/tt2058303/

Ок серија, за оние кои гледале Инбитвинерс, би ја препорачал. Искулирана. Група студенти живеат студентски живот во куќаре онака опуштен со глупости и то. Интересни ликови се наоѓаат, оди страшно добра музика во позадина, плус имаше постер во една епизода од Ok Computer од Редиохед :D
После Shamless; серијава иде кај мене на листа за гледање.:icon_lol:

После Shamless; серијава иде кај мене на листа за гледање.:icon_lol:

Прва епизода дури да се запознаат е најглупичка, после 2-3 натака веќе им навлегуваш во карактерите и станува се подобра и подобра. Да ја гледаш. Јас кога ја гледав пред скоро, со телефонот во рака и шазам до мене ги тргав песните една по една настрана :D

Прва епизода дури да се запознаат е најглупичка, после 2-3 натака веќе им навлегуваш во карактерите и станува се подобра и подобра. Да ја гледаш. Јас кога ја гледав пред скоро, со телефонот во рака и шазам до мене ги тргав песните една по една настрана :D

Остај сеа не ме стври уште толку, се заколнав дека нема да гледам повеќе серии во исто време:P

Дали некој ја гледа "Премиерката" сега ја видов на тв и се сетив. Јас ги гледам првите 2 - 3 епизоди ама некако не бев фасциниран иако обожавам скандинавска кинематографија

Дали некој ја гледа "Премиерката" сега ја видов на тв и се сетив. Јас ги гледам првите 2 - 3 епизоди ама некако не бев фасциниран иако обожавам скандинавска кинематографија

добра е ја гледав некое време на сител но престанав, можда ќе ја продолжам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom