Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
J25Mq2QvGJEl.jpg

А нигде не ме праша каква коса имам I swear :D
А вие кои сте? :icon_lol:

Ја има некој гледано Deadwood да каже некој збор два за серијата? Побарав тема на форумов и нема отворено за оваа серија, а видов дека после 3та сезона ја откажале. Па ме интересираше дали има добар крај, зашто ја откажале и дали вреди да се гледа (бидејќи на IMDb има доста висока оценка).

Ми остана уште 1 епизода од Utopia па можам да кажам дека не е ниту многу добро ниту многу лошо, некаде на средина. Убаво смислена приказна но секогаш би можело подобро. Само не добив одговор дали ќе има втора сезона, а доколку има ќе ја продолжам :)

Ми остана уште 1 епизода од Utopia па можам да кажам дека не е ниту многу добро ниту многу лошо, некаде на средина. Убаво смислена приказна но секогаш би можело подобро. Само не добив одговор дали ќе има втора сезона, а доколку има ќе ја продолжам :)

A second series of Utopia has been commissioned.

Абе два пати ја имам симнато првата сезона. Ја изгледав првата епизода до пола и заспав. :D Не најдов македонски превод и некако не ми се гледа така со србски. Ке и дадам уште една шанса па ќе пишам.

Абе два пати ја имам симнато првата сезона. Ја изгледав првата епизода до пола и заспав. :D Не најдов македонски превод и некако не ми се гледа така со србски. Ке и дадам уште една шанса па ќе пишам.

Ако не ти е проблем ја имаш на PirateBay со вграден англиски превод од BBC за македонски не знам јас ја гледам на англиски. Ако не гледаш често вакви скандинавски филмови може да ти биде проблем јазикот ама после 2-3 епизоди ќе се навикнеш.
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 19:37 ---
Како ти се виде втора сезона?
Јас три изгледав и еве недела дена немам пуштено пак да гледам, некако послаба ми делува од првата.
Супер ми беше мене и втората, различна од првата ептен ама супер. Ептен ми недостига серијата може за некое време ќе ја гледам пак втора сезона !

Alpha.House.S01.season.1.1080p.x264.WEBRip.Absinth
Ја гледав првата епизода летоска , добра беше ,сеа се крчка овој па ке пишам каква е(слика и серијата).
Добра е сликатаAlpha.House.S01E01.WEBRip.1080p.x264-Absinth.mp4_000075241.jpg

Само спортскиот дел од форумите сум го користел досега ама гледам има доста луѓе кои разбираат серии па ај да ве прашам:

Гледам ја форсирате The Killing. Се исплаќа да се гледа ако го имаш гледано оригиналот - данската Forbrydelsen? Ги гледал некој и двете?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom