Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам ја има во ХД, ќе и дадам пак шанса. Не можам да гледам серија на Шител и покрај тоа што сликата е одлична.

I kastingot e odlicen, sigurno pola ti se poznati od skandinavskite filmovi i serii, ama sinhronizacijata ubiva.
Mozebi nekad ke ja simnam..

Како сме се погодиле еј :D
Деновиве почнав и јас да ја гледам. Прееска ја почнав втора сезона.

Последна гледана комедија и лагана серија ми е Californication, се запустив со драми и крими у последно време, ама серијава ми доаѓа како неверојатно освежување, цел ден сум у кревет ко пензионер и уживам уз Shamless. Fiona so fuckable.

Како и да е, и двете серии за кои си се двоумел се подеднакво добри од различен аспект. Ама серијава е предобра за чилање и одмарање, баш тоа ми треба моментално.:D

1016549_10152237261437313_1079594358_n.jpg

Ауууу Bron/Broen што би рекле англичаните mindblowingly добра чиста 10ка првава сезона.
Првите 6 епизоди ги гледав една недела, али сеа коа седнав 7до10та не мрднав.
Двајцата се пар у пичку матер, се убив од смеење за мартин
ем штроен ем штркот стигнал пак, приказната неверојатна, толку заврзлами имаше, тензии.... Само не разрешија за еден лик од цела серија,стефан и таа наркоманката со децата али ваљда во втората ќе има
Сега во кревет па утре ја симнувам втората.

Колку се нервирам, ниту една добра серија немам што можам моментално да ја пратам ептен сушен период е ова. Ако има некој предлог за некоја крими/драма/трилер серија добра нека каже.

Boss?

Само што сакав да го постирам видеово, ама си ме претркала. Прејако. Очигледно не чека најдобра сезона до сега, и самите продуценти викаат дека ќе има многу појќе акција и побрзо развивање на приказната за разлика од претходните сезони. А и дали го виде змејот на крајот во сенката колкав е.:D Биче жустро осеќам.

Ај да имаш читано книгите па да видиш како изгледаат нештата но да знаеш делови од сцени за нешто што не си го гледал и тоа 2 месеци пред тоа ептен не ми е логично. Но ете...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom