Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог за серија со ултра грди актерки и актери?

Сакам да гледам тв шоу, не модели, фала.

Ова тешко дека ќе го најдеш бидејќи ретко кој сака да гледа грди луѓе во филм или серија, камо ли пак ултра грди.

Сепак, ако си за не-толку-убави-актери/ки-како-излезени-од-модна-писта, нешто најблиску ти е Broadchurch.

Исто, во Broen има ликови со нормални фаци. Сеа, главната женска актерка мене ми е симпатична, ама нормално-симпатична, а не како излезена од Госип Грл.

Патем, овие серии ги препорачувам пред се` бидејќи се добри, а не ради изглед на актерите.

Фала ти ќе ги ѕирнам :)

Предлог за серија со ултра грди актерки и актери?

Сакам да гледам тв шоу, не модели, фала.

Серијава. Немој да ме разбереш погрешно, не ти ја препорачувам. Ама во неа има ултра грозни актери. Не успеав да ја догледам. Кловн бе да биде главен лик во серија?
Мене ме ежеше серијава, се откажав на пола, не ми е јасно и толку што чекав.

Е баш убаво шо има ваква тема. Си ги обожавам сите серии, а поготово најинтересна ми е таа со петте сестри :) :P

Се деси ли ова, јас од новите кули у Аеродром се фрлам, вие како сакате :)
995714_614791958551094_60024511_n.jpg

иако мислам дека не е серија за секого. :)
u had to fuck it up..

Зошто не е за секого? Нема метафори, нема симболизам, нема рандом неповрзани сцени. Плус сите сакаат мистерија

Немаше ни да ја даваат на фокс лајф да не беше за сите

u had to fuck it up..

Зошто не е за секого? Нема метафори, нема симболизам, нема рандом неповрзани сцени. Плус сите сакаат мистерија

Уу, баш ме изненади сега со ова што ми го кажа за Фокс Лајф, прв пат слушам дека таму се давала. Па што знам, мислам дека она не е за секого е поради начинот на снимање, малку ликови, една просторија, само едно сепаре во еден локал и мистерија. Сепак мене ептен ми се допадна, и ептен ги мразам Англичаниве што абер немат вака со обновување на серии o_O Така и Шерлок и Миранда ги чекам со месеци/години :place:

u had to fuck it up..

Па не е за секого. Не е типична серија. Иако содржината ветува, јас загледав една епизода на Фокс Лајф и сменив канал.

Пошто темата за GoT е затворена: Best number plate EVER!
BOwC9aICIAA-Kf4.jpg

Сега и кај нас мојш да си порачаш персонализирана таблица, 1200 европејци, ситница.

In the Flesh? Британска зомби драма, некој да ја ѕирнал?

Ја изгледав само првата епизода и ја баталив. Не ми беше интересна темата за рехабилитирани зомбија, ниту пак имаше нешто језиво, и не ми беше гајле за главниот лик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom