Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Еј а што стана со House of Cards? Планирам после испитна Les Revenants, Hannibal (да видам шо направија после досаднион пилот), Americans и House of Cards.
А да и Twin Peaks конечно да ја изгледам, симната ми е неколку месеца веќе.

Doctor Who, некако ми делува ефтино, ама ќе ѕирнам некоја епизода.

И повеќе од ефтина, посебно на почеток, дури е смешна, ама кога е добра е нешто неописливо, од хорор до забава до тајмтравел до све!
Првите две сезони се прилично лоши, потоа со Тенант станува епик, мада јас уште од старт си ја заљубив, како класика ми беше.
Сега имаат скапа продукција, ефекти имиња и музики и све тоа, и веќе оправдано е култна, одамна во Британија, а сега и во Америка.
Сепак имај на ум дека е фамилијарно шоу и иде во таков термин.

А сепак Dont Blink не би ја пуштил на никој под 18. Weeping Angels епизодите замрзнуваат крв! Бегам да го глеам финалето! :D

Еј а што стана со House of Cards? Планирам после испитна Les Revenants, Hannibal (да видам шо направија после досаднион пилот), Americans и House of Cards.
А да и Twin Peaks конечно да ја изгледам, симната ми е неколку месеца веќе.
Се чека втора сезона. Како што ја опишавме, политичка game of thrones. Спејси е цар.
Вреди ептен, Revenants уште повеќе а Twin Peaks.. заслужуваш бан од серии. :)

VLJ премногу досадна ми изгледа Veep...
И мене ми изгледаше така на почетокот, ама после 3-4 епизоди се навлеков. Особено е смешна крајот на прва и сега втора сезона. Не знам, пробај.

Iceboy House of Cards е феноменална, нема да погрешиш.

Rectify! многу добра, првите епизоди беа одлични, но понатака станува уште подобра!

Ех а ја мислев дека застанаа на 3-та епизода....

Кога ја гледам се осеќам како да гледам нешто суреално, драма ама има некој посебно уникатен ефект кога се гледа, возвишено чуство некое, незнам како да опишам, тешко е со зборви, згора на тоа доста интелегентни дијалози (y)

Red widow ја гледа ли некој? За почеток ветува многу. Башка и Шербеџија игра во улога на руски мафијаш. Коментари ? :)

Дајте некоја слична на Fringe за тепање време после работа. И да, пожелно е Psyside да предложи пошо делиме сличен вкус за серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom