- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Jedah серијата што ја бараш е Sunset beat, и е со George Clooney лично 
http://www.imdb.com/title/tt0100718/

http://www.imdb.com/title/tt0100718/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви торенти бараш? Која резолуција и аудио? Пиши ми, ќе ти пратам.Може ли некој да ми даде проверени торенти за Boarwalk Empire; никаде неможам да ја најдам.
Пробај ја Banshee. Слична ми е на Spartacus поради акцијата и голотијата, само што оваа е сместена во модерно време, нема гладијатори, ама има амиши и руски мафијаши.Дај препорачајте ми некоја серија слична на Спартакус еве останаа уште 2 епизоди до крајот, па да најдеме нова окупација![]()
Нема везе која резолуција. Сами прати кое има највеќе сидови.Какви торенти бараш? Која резолуција и аудио? Пиши ми, ќе ти пратам.
--- надополнето: 28 март 2013 во 12:30 ---
Иначе пред неколку месеци и некои страни наназад ве прашав за некоја серија. Ми предложивте неколку. Па да споделам мислење.
Луи - ептен добро. Го немав гледано претходно, од тогаш се испосимнав, топ е дечкото.
Oz - се мачев со десетина епизоди, буквално, многу мрачно ми беше. Можеби понатаму се оправа и вреди, ама ме напињаа такви мрачни сцени.
Person of Interest - meh.
Suits - онака, за тепање време, не е лоша, ама ништо посебно. Плус тапа мачиња...
Firefly - не сум почнал. The Walking Dead ја гледам, ама чекам во недела финалето за да ги изгледам заедно последните две. Осечам ќе откачат и Рик и Гувернерот, и Мишон.
The Wire - ја симнав скоро, кај и да е ќе почнам.
Не знам дали имаше нешто друго, ако ми текне ќе пишам.
Имаш ПП. Англиски превод (ќе ги најдеш по верзија во листата).Нема везе која резолуција. Сами прати кое има највеќе сидови.
Пробај ја Banshee. Слична ми е на Spartacus поради акцијата и голотијата, само што оваа е сместена во модерно време, нема гладијатори, ама има амиши и руски мафијаши.
Ако е нешто како Oz, Psyside е одговорен. Ќе има последициИначе The Wire ја почнувам 3 пати да ја гледам, и 3 пати ја бришам, глупа ми е серијата мене, ептен спора и досадна по мене.
Дај препорачајте ми некоја серија слична на Спартакус еве останаа уште 2 епизоди до крајот, па да најдеме нова окупација![]()
Само што Спартак е очајна во глума и ефекти.Мене Game of thrones ми личи на Спартак. Секс сцени колку сакаш, сплетки исто така.
Само што Спартак е очајна во глума и ефекти.
Моментално сум на пола епизода и 3-4 пати идам алт таб па ти види...
Не ми се допаѓа, чудна е, 2-3 дијалози до сеа исфорсирани/нелогични... кадри чудни, чудна глума и од малиот и од вера фармига (не знам што и се десило на оваа, у орфан немав никаков проблем со нејзе). Prequel за карактерот на Norman Bates од Psycho ваљда е ама... тапа некако.
Чудно ми глумат чудни
Еј аман бе на wot и на VLJ им се допаднала. wtf?!
И сеа пошо заврши вака ме заинтересира -_-
Аха, ок, ја скролнав втората епизода. Ја прекинувам. Само пингајте ме кога ќе се деси инцестот.