Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првата епизода ми се бендиса, убава атмосфера ми имаше некако, плус и Вера Фармига и типот кој го глуми Норман глумат страшно добро. Не сум многу голем љубител на приквелите, особено кога станува збор за култни филмови како Психо, ама ќе и` дадам шанса. Единствено што ми штрчи е што дејството е сместено во денешно време.Bates Motel некој има гледано? Како ве бендисува?
Ова ме потсеќа на времето кога ја загледав Pretty Little Liars. Тинејџ-мистерија.Звучи примамливо, ќе ја ѕирнам јас.
Него кога сме кај трилер, еден тинејџерски пилот, умот ми го зеде. Цела недела чекав втора епизода, за на крај првата да била ликната, од Јуни навондо почнувала. 10тина денови ми е во глава и си правам разни филмови и сценарија и можни исходи. А инаку ептен ефтина серија, тинејџ како што реков. Се вика Twisted. Не ја барајте на IMDb, ретардираниве спојлери пишаат како опис.![]()
Ова ме потсеќа на времето кога ја загледав Pretty Little Liars. Тинејџ-мистерија.![]()
Не се согласувам. GG беше страшно мистична серија. Мајнд фак уште од прва сезона, поради мистеријата „зошто Серена го напушти Њу Јорк?“.И после се префрли на тинејџ-романтики и драми ака Gossip girl![]()
Не се согласувам. GG беше страшно мистична серија. Мајнд фак уште од прва сезона, поради мистеријата „зошто Серена го напушти Њу Јорк?“.![]()
Не е спојлер ова бе? На форумов очигледно има и тинејџерки што гледаат ГГ и ја читаат темаваVLJ TУКА СТАВИ СПОЈЛЕР БАН АКО МОЖЕ
Еве бе. Сега може цитатот да го избришеш од кај тебе и се` ќе биде во ред.Не е спојлер ова бе? На форумов очигледно има и тинејџерки што гледаат ГГ и ја читаат темава![]()
Моментално сум на пола епизода и 3-4 пати идам алт таб па ти види...Bates Motel некој има гледано? Како ве бендисува?