Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Само мене ли не ми се свиѓаше Carnivale?

vo NIKITA sezona 3 epizoda 10 , celata serija e za kosovo kade sto se spomnuva i Makedonija a ne firom

Од оваа имам големи очекувања. Тематиката врз која е базирана е одлична, а исто така има доста солдина актерска екипа. Трејлерот изгледаше добро, дефинитивно ќе ја гледам кога ќе почне.

Само се надевам дека нема да е разочарување како The Following.

Сакам да ја почнам култната Twilight zone. Ко што гледам на имадб има три Зони на самракот, и тоа:
Twilight Zone (1959–1964)
The Twilight Zone (2002–2003)
The Twilight Zone (1985–1989)

Претпоставувам култната е таа од 1959 година, така? Што е со другиве две? Истите епизоди во ново руво се? Или и тие вредат?

Сакам да ја почнам култната Twilight zone. Ко што гледам на имадб има три Зони на самракот, и тоа:
The Twilight Zone (2002–2003)
The Twilight Zone (1985–1989)

Претпоставувам култната е таа од 1959 година, така? Што е со другиве две? Истите епизоди во ново руво се? Или и тие вредат?
\
i the outter limits ti ja preporacuvam

\
и ја мислев сеа тоа да и предложам

само ако не си по црно-белите/хипстерските работи, подобро римејкот од 95та отколку оригиналот да го гледаш

\

и ја мислев сеа тоа да и предложам

само ако не си по црно-белите/хипстерските работи, подобро римејкот од 95та отколку оригиналот да го гледаш
Чекајте де, не побарав предлог, си имам серија за гледање. Прашав само дали втората и третата серија (линк) се вредни.

значи чим сакаш да почнеш, многу јасно дека треба да почнеш од култната, оригиналната од 1959.
другите 2 ги неам глеано, уствари мислам дека иам глеано 1 епизода од таа најновата со витејкер како наратор ама онака нишо посебно

у секој случај гледај си ја таа од 1959 и не ти требаат други :)

НЕ ВРЕДАТ! оргиналот е 10x подобра, нема да знаеш глава кај ти е!

Не ми е јасно, како толку малце на форумов ја имаат гледано, pure gold! :cuc:

Леле ај некој да ми најде прево за Are you afraid of the dark, ама за цела серија, не за една-две епизоди. Pretty pleeease.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom