Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://forum.kajgana.com/threads/anger-management.61423/Ја гледа некој серијата Anger Management со Чарли Шин ?
Од оваа имам големи очекувања. Тематиката врз која е базирана е одлична, а исто така има доста солдина актерска екипа. Трејлерот изгледаше добро, дефинитивно ќе ја гледам кога ќе почне.
\Сакам да ја почнам култната Twilight zone. Ко што гледам на имадб има три Зони на самракот, и тоа:
Twilight Zone (1959–1964)
The Twilight Zone (2002–2003)
The Twilight Zone (1985–1989)
Претпоставувам култната е таа од 1959 година, така? Што е со другиве две? Истите епизоди во ново руво се? Или и тие вредат?
и ја мислев сеа тоа да и предложам\
i the outter limits ti ja preporacuvam
\
i the outter limits ti ja preporacuvam
Чекајте де, не побарав предлог, си имам серија за гледање. Прашав само дали втората и третата серија (линк) се вредни.и ја мислев сеа тоа да и предложам
само ако не си по црно-белите/хипстерските работи, подобро римејкот од 95та отколку оригиналот да го гледаш
Twilight Zone (1959–1964)
Претпоставувам култната е таа од 1959 година, така? Што е со другиве две? Истите епизоди во ново руво се? Или и тие вредат?
Добра е, нешто помеѓу The Killing и Midsomer Murders. Нема дожд, ама има прекрасни шкотски предели и сликата е оргазам.