wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.439
Кога тоа Алфа давала Торчвуд??
Барем јас никогаш не сум ја начекал....
Hahaha, tv..

2ipol giga epizoda, samosto zavrsiv Dr. Who, teman deka e spin off, koga ke I sednam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога тоа Алфа давала Торчвуд??
Барем јас никогаш не сум ја начекал....
Hahaha, tv..![]()
Само мене ли ми беше Скрабс толку напорна?
На ТВ шо имав фатено гледав, многу ми беше мутава, гледам тука сите ја испофаливте.
Само мене ли ми беше Скрабс толку напорна?
На ТВ шо имав фатено гледав, многу ми беше мутава, гледам тука сите ја испофаливте.
Инаку серијата ја пласирам многу високо, да не бидам каменуван за богохулие, ама моментите кога е подобра од FRIENDS се повеќе одошто обратно.
Teбе треба од тв да те одвикнеме.. тв најмногу вредеше кога идеа хорори од 80тите па се до кога А1 емитуваше 2-3 сезони ЛОСТ.
Го нема моментот на тв, одкачи закачи.Инаку серијата ја пласирам многу високо, да не бидам каменуван за богохулие, ама моментите кога е подобра од FRIENDS се повеќе одошто обратно.
Не најдов тема за помош за наоѓање на серија па тука да прашам.Пред 8-9 години глеав една серија научна фантастика ја даваа на некоја од бош теливизииве - Скај нет/крт/мтм некоја од овие.
Беше нешто со вселена,бродови и грди вонземљани и такви работи.Нај што памтам беше дека патуваа низ црвји дупки постојано.Знам дека не е Старгејт или Стартрек,па ако знае некој нека пише![]()
Farscape веројатно, wormholes автоматски на оваа серија ме асоцираат, останатиот дел од описот though...Не најдов тема за помош за наоѓање на серија па тука да прашам.Пред 8-9 години глеав една серија научна фантастика ја даваа на некоја од бош теливизииве - Скај нет/крт/мтм некоја од овие.
Беше нешто со вселена,бродови и грди вонземљани и такви работи.Нај што памтам беше дека патуваа низ црвји дупки постојано.Знам дека не е Старгејт или Стартрек,па ако знае некој нека пише![]()