Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Само мене ли ми беше Скрабс толку напорна?
На ТВ шо имав фатено гледав, многу ми беше мутава, гледам тука сите ја испофаливте.

На ТВ шо имав фатено гледав, многу ми беше мутава, гледам тука сите ја испофаливте.

ili ti se dopagja humorot ili ne...ednostavno...mene mi e top

Teбе треба од тв да те одвикнеме.. тв најмногу вредеше кога идеа хорори од 80тите па се до кога А1 емитуваше 2-3 сезони ЛОСТ.
Го нема моментот на тв, одкачи закачи. Инаку серијата ја пласирам многу високо, да не бидам каменуван за богохулие, ама моментите кога е подобра од FRIENDS се повеќе одошто обратно.

Инаку серијата ја пласирам многу високо, да не бидам каменуван за богохулие, ама моментите кога е подобра од FRIENDS се повеќе одошто обратно.
darth-vader-blasphemy.jpg

Teбе треба од тв да те одвикнеме.. тв најмногу вредеше кога идеа хорори од 80тите па се до кога А1 емитуваше 2-3 сезони ЛОСТ.
Го нема моментот на тв, одкачи закачи. Инаку серијата ја пласирам многу високо, да не бидам каменуван за богохулие, ама моментите кога е подобра од FRIENDS се повеќе одошто обратно.

А да бе, шо им се ставивте толку на малите екрани. :D

Ситком на ТВ е многу океј. Еве ја на пример „Бубалици“ ја немав претходно глеано, ја загледав кога почнаа на МТВ да ја даваат и уште ја пратам. Обично сум дома тој период, 4.30 а и репризата е таман после полноќ.

Иако не сакав да ја почнам оти мислев дека е префорсирана ( иако Io Sono Interista ми налагаше да ја почнам :icon_lol: ), и немаше да ја почнам сигурно ако не ја дадоа на МТВ ете, прилика за „поправен“. Можда ќе се деси така и со друга серија која ќе ти фати око вака на тв.

Сеа нормално, не се рамни со торент пошто иде многу покасно, но за серии со кратки епизоди и потсетување на некој постар добар филм шо си го глеал на торент пред неколку години - оти не?

Fair enough, еве Fringe ја глеав на HRT цела сезона, LOST цели две сезони, Friends којзнае колку, Extras 2-3 пати ја превртев на Нова мислам.. сите овие одлични серии сум ги запознал преку тв, ама штом седнав на пс сите одново ги симнав и по ред ги почнав, како што доликува. Многу разлика има на писи, да не речам поинтимна атмосфера, ама дефинитивно има разлика. Е сега јас со 1 сезона гледана Fringe неможев да ја оценам, да ја судам, хејтам, фалам.. прописно одново си ја изгледав. Mуабетот ми е секогаш со резевра да гледаме ако е на тв одкачи закачи. Нема поента од 2 епизоди гледано да судиме серија со 9 сезони. Пак се навраќаме на муабетот со рокенрола за walking dead. Еве пробај глеај Декстер на пример, од епизода две ќе ја класифицираш идиотска серија. Не е тоа тоа на тв.

Неколку пати ја спомнуваат Македонија

s03e01: The Short Way Round: Venice

Karl is joined by Warwick Davis as they attempt to follow in the footsteps of Marco Polo. They begin their adventure in Venice.
Air date December 1st, 2012

Не најдов тема за помош за наоѓање на серија па тука да прашам.Пред 8-9 години глеав една серија научна фантастика ја даваа на некоја од бош теливизииве - Скај нет/крт/мтм некоја од овие.
Беше нешто со вселена,бродови и грди вонземљани и такви работи.Нај што памтам беше дека патуваа низ црвји дупки постојано.Знам дека не е Старгејт или Стартрек,па ако знае некој нека пише :)

Не најдов тема за помош за наоѓање на серија па тука да прашам.Пред 8-9 години глеав една серија научна фантастика ја даваа на некоја од бош теливизииве - Скај нет/крт/мтм некоја од овие.
Беше нешто со вселена,бродови и грди вонземљани и такви работи.Нај што памтам беше дека патуваа низ црвји дупки постојано.Знам дека не е Старгејт или Стартрек,па ако знае некој нека пише :)

FarScape

Farscape веројатно, wormholes автоматски на оваа серија ме асоцираат, останатиот дел од описот though... :вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom