Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Sons of Anarchy има супер акција, посебно првите сезони, тепачки, мотори, дунди, пукања, убивања, палења, сето тоа се е вклопено убаво и не е баш да речеш лесно сварливо.
Можеби на некој нема да му се свиѓа, зошто малку приказните се можеби нереални и несвојствени за обичен човек, ама што д фак, добра занимација е, посебно ако си љубител на мотори!

197185_10151133843977734_1362776605_n.png

"Coldplay Drummer joins Game of Thrones Season 3 :vozbud:

Па и ми фали серијата.
Страшно добра атмосфера имаше, нешто што моментално го нема во ниедна друга серија.
Што знам, колку шо сакам да ја вратат толку и не сакам. Нека прават што знаат, ако ја вратат уште 12 епизоди минимум со дождовите на Сиетл, ако не ја вратат ќе остане запамтена како almost perfect серија.

Oh, not again.

Нека ја остават на раат серијата и нека ги остават глумците да си тераaт кариера. Секако крајот беше добар.

Катастрофа ако ја продолжат. И тоа не затоа што серијата беше лоша, туку напротив, затоа што беше одлична и заврши топ. Се понатаму само ќе фрли темна дамка на првите две сезони. Ама се навикав кретените да сечат добри серии и да не знаат кога е доста.

Naidov na prilicno interesna serija so nezamenliviot Robin Williams, Mork & Mindy. Ke mi koristi za zamena na klasicen sitcom pred spienje pa da prasam prevodi od kaj simnuvate I dali ima rezultati pod toa ime?

Naidov na prilicno interesna serija so nezamenliviot Robin Williams, Mork & Mindy. Ke mi koristi za zamena na klasicen sitcom pred spienje pa da prasam prevodi od kaj simnuvate I dali ima rezultati pod toa ime?
Ако ти врши работа има англиски преводи. А од лично искуство ти велам да не гледаш по неколку епизоди наеднаш зашто Морк многу брзо ке ти стане премногу иритантен и набрзо ке сакаш да го маваш со мокра чорапа по глава, Homey D. Clown style. А оваа серија ако ти се свига погледај ја и Happy Days, Moрк се појавува во една епизода таму. Happy Days ти е нешто како That's 70's show ама сместено во 50-тите години.

Ако ти врши работа има англиски преводи. А од лично искуство ти велам да не гледаш по неколку епизоди наеднаш зашто Морк многу брзо ке ти стане премногу иритантен и набрзо ке сакаш да го маваш со мокра чорапа по глава, Homey D. Clown style. А оваа серија ако ти се свига погледај ја и Happy Days, Moрк се појавува во една епизода таму. Happy Days ти е нешто како That's 70's show ама сместено во 50-тите години.

Pa angliski barav, standardnite sajtovi ne mi vrsat oti rabota.
Turi link, valda ne e zabraneto. :)

Pa angliski barav, standardnite sajtovi ne mi vrsat oti rabota.
Turi link, valda ne e zabraneto. :)
Немаш за серијава ни англиски преводи по нет. Сакав да ти пратам линк од kickass за серијава кај што има двд рипови кои се со преводи па само преводите да ги симнеш ама како што видов воопшто нема сидери моментално. Извини :(.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom