Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Никој од стариве филмомани не гледа Boss? резил...
може не сум голем филмоман, (повеќе сум по сериите :D), ама вчера почнав да ја гледам, ги изгледав првите 2 епизоди, и мое мислење дека сега за сега е добра, само некако бавно се одвива дејствието, развлечено е многу, и има некои непотребни дијалози за некои си американски закони правила и слично, треба малку повеќе случувања да се дешаваат во серијата (незнам како е понатаму, планирам да ја продолжам)
Инаку ја почнав заради Келси Грамар и Фрејзер (паралелно си ја гледам и Фрејзер пак).

може не сум голем филмоман, (повеќе сум по сериите :D), ама вчера почнав да ја гледам, ги изгледав првите 2 епизоди, и мое мислење дека сега за сега е добра, само некако бавно се одвива дејствието, развлечено е многу, и има некои непотребни дијалози за некои си американски закони правила и слично, треба малку повеќе случувања да се дешаваат во серијата (незнам како е понатаму, планирам да ја продолжам)
Инаку ја почнав заради Келси Грамар и Фрејзер (паралелно си ја гледам и Фрејзер пак).

Гледај ја, понтака станува многу интересно.

Што ќе кажете за следнава серија?
Вреди да се гледа или слабо? Гледам супер стои на ИМДБ, народот високо ја оценил

Sons of Anarchy

дечки на која епизода од the unit имаше сцени од македонија, кога полицаецот ќе зборува некој јазик неразбирлив ?

Вреди да се гледа или слабо? Гледам супер стои на ИМДБ, народот високо ја оценил

Sons of Anarchy
Оваа ми е во вочлиста одамна ставена, еден другар ми ја испофали, многу јака била.
Ќе и дојде и нејзе редот некогаш.

Излегоа првите слики од сетот на Hannibal, серијата базирана на Silence of the Lambs, во која главната улога ја има Mads Mikkelsen.

Многу ме интересира што ќе излези од се ова. Hannbial Lecter е легендарен лик и ми се допаѓа што Mads Mikkelsen ќе го глуми, па се надевам дека нема да направат некоја глупост со серијава.

Како е во темата за Homeland? Има спојлеришта за последнава епизода или пак можам да ја отворам?:sneaky:
Вечер ми е на репертоар и не сакам да си го уништам чуството...

Како е во темата за Homeland? Има спојлеришта за последнава епизода или пак можам да ја отворам?:sneaky:
Вечер ми е на репертоар и не сакам да си го уништам чуството...
Нема ништо мислам, ама ништо ич, така да нема ни потреба да отвораш да не те претрка некој :)

како се викаше една серија негде ја имам начекано, тројца другари се, со женските или сопруги незнам и в кола пра муабет преку handsfree цело време, комедија е.

x3 описов туку ај, ако свати некој арно :)

Sons of Anarchy

Добра е, вреди да се гледа, мада јас би ти ги препорачал овие пред неа.

Homeland, The Killing, Louie & Boss.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom