Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сетете се на една сцена од првата сезона (или втора, не е битно) кога го викаат во една продуцентска куќа да направи сценарио, и кога ќе седне на ручек со директорката за да и пласира идеја, тој кажува за некој човек на кој му се случува се лошо, раскинува со девојката, го бркаат од работа, нема пари да плати кирија и никогаш не му се случило ни една добра работа.
поготово за делот место да му станува подобро на главниот лик, се подлабоко да тоне!

Во моментов ја следам серијата The Newsroom, симпатична приказна (микс на комедија и драма) за проблемите и случувањата во една новинска информативна редакција која се обидува да прикажува објективни вести базирани на факти. Продолжувам да ја следам, со надеж дека ќе го задржи квалитетот и понатаму.
Истовремено пред крај сум на првата сезона од Boss, исто така интересна серија за реал-политиката која се води во кабинетот на градоначалникот на Чикаго. Гледлива драма, која иако како идеја е „дежа ву“, сепак успеа да ме задржи со неколку интересни мотиви и непредвидливи дејствиа.

Boss е одлична, за мене е подобра од Newsroom точно заради тоа што Newsroom е дефиниција за overdone хумор и сценарио во една серија, феномен за којшто говорев неколку поста погоре![]()