Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сетете се на една сцена од првата сезона (или втора, не е битно) кога го викаат во една продуцентска куќа да направи сценарио, и кога ќе седне на ручек со директорката за да и пласира идеја, тој кажува за некој човек на кој му се случува се лошо, раскинува со девојката, го бркаат од работа, нема пари да плати кирија и никогаш не му се случило ни една добра работа.
Во моментов ја следам серијата The Newsroom, симпатична приказна (микс на комедија и драма) за проблемите и случувањата во една новинска информативна редакција која се обидува да прикажува објективни вести базирани на факти. Продолжувам да ја следам, со надеж дека ќе го задржи квалитетот и понатаму.
Истовремено пред крај сум на првата сезона од Boss, исто така интересна серија за реал-политиката која се води во кабинетот на градоначалникот на Чикаго. Гледлива драма, која иако како идеја е „дежа ву“, сепак успеа да ме задржи со неколку интересни мотиви и непредвидливи дејствиа.
Boss е одлична, за мене е подобра од Newsroom точно заради тоа што Newsroom е дефиниција за overdone хумор и сценарио во една серија, феномен за којшто говорев неколку поста погоре![]()