Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
30 Rock повеќе ма асоцира на двете наведени, Hung е горчливо хумористична и малку повеќе драма содржи..
Проби да стеснеш критериуми, а меѓувреме да ти препорачам It's Always Sunny in Philadelphia, ако не гледаш. :)
30 Rock беше многу добра почетните сезони. Но кога прекинав да гледам пред година-две не бев многу импресиониран па почнав првин епизоди да скокам за на крај сосема и да ја баталам. А и не знам што е финтава со тоа што Лемон ја прават како најгрдата жена на светот да е, кога is Tina Fey. Is hot. А Hung си имаше предиспозиции да стане подобра од тоа што беше. Сериозно помислив кога ја изгледав првата епизода дека ке биде достоен заменик на Сопранови за драмски серии. Очигледно згрешив и од тоа ништо не се случи, ама тоа не ја прави серијата помалку добра.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Има некој што гледа Haven да каже дали е добра, да не ја симнувам за џабе...

Еј, шо е ова со ГОТ прашања и спојлер, модератори?

Има некој што гледа Haven да каже дали е добра, да не ја симнувам за џабе...
Имам фатено неколку епизоди на Сај Фај и интересен концепт си има, испаѓа како мешавина помеѓу Твин Пикс и Досие Икс како и уфрлено некои свои посебни идеи. Не ја следам многу редовно ама од тоа што имам изгледано ми се има допаднато.

Дека е затворена GoT темата, морав ова овде, вака. :D

550419_10150903338756973_1581225326_n.jpg

Game of Thrones Season 3 will start production in early July. Locations include Belfast, Northern Ireland, Croatia, Iceland and Morocco.

Јас ги гледав пред година-две, ама еден период ми станаа досадни и наеднаш прекинав.
Исто и јас, само што гледав едвај 3 епизоди. Доволна ми е една таква интересантна Менталист. Ова со писател и детектив е за мене преглупо, ај во менталист е советник и има доста разбирање од истражувања а овде писател, бљак. Какви се американциве ќе почнат и со глумци од циркус да прават детективски серии.

Исто и јас, само што гледав едвај 3 епизоди. Доволна ми е една таква интересантна Менталист. Ова со писател и детектив е за мене преглупо, ај во менталист е советник и има доста разбирање од истражувања а овде писател, бљак. Какви се американциве ќе почнат и со глумци од циркус да прават детективски серии.
Па и Castle како писател има доста разбирање од истражувања :D
И детективите кога побара тој да 'истражува' мислеа така, што може тој како писател да им помогне. Не знам кои епизоди ги имаш гледано, но да ја гледаш со ред како што излегува ќе ја сфатиш приказнава.. :P :D

Ја гледа некој Castle? :icon_mrgr:
Јас почнав да ја гледам пред две недели. Порано ја гледав ( нередовно ) на FOX Crime, сега ја имам изгледано првата сезона и моментално сум до пола од втората.

Најмногу ми се допаѓа хуморот на Rick. :) Заедно со Beckett се одлично дуо...

Јас почнав да ја гледам пред две недели. Порано ја гледав ( нередовно ) на FOX Crime, сега ја имам изгледано првата сезона и моментално сум до пола од втората.

Најмногу ми се допаѓа хуморот на Rick. :) Заедно со Beckett се одлично дуо...
Супер си е серијата, не знам што не им се допаѓа на другиве. Криминалистичка серија, хумор, ликовите се супер. :)
Јас почнав да ја гледам редовно како што излегуваше во САД пред 8-9 месеци, а пред тоа имав начекано само неколку епизоди на Fox Crime, ама никако не можев да и го фатам терминот.. :) Па сега и таму престанаа да ја даваат 4тата сезона, ставиле некоја италијанска серија на нејзино место.. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom