Општи дискусии за ТВ серии

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
30 Rock повеќе ма асоцира на двете наведени, Hung е горчливо хумористична и малку повеќе драма содржи..
Проби да стеснеш критериуми, а меѓувреме да ти препорачам It's Always Sunny in Philadelphia, ако не гледаш. :)
30 Rock беше многу добра почетните сезони. Но кога прекинав да гледам пред година-две не бев многу импресиониран па почнав првин епизоди да скокам за на крај сосема и да ја баталам. А и не знам што е финтава со тоа што Лемон ја прават како најгрдата жена на светот да е, кога is Tina Fey. Is hot. А Hung си имаше предиспозиции да стане подобра од тоа што беше. Сериозно помислив кога ја изгледав првата епизода дека ке биде достоен заменик на Сопранови за драмски серии. Очигледно згрешив и од тоа ништо не се случи, ама тоа не ја прави серијата помалку добра.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Има некој што гледа Haven да каже дали е добра, да не ја симнувам за џабе...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585
Еј, шо е ова со ГОТ прашања и спојлер, модератори?

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Има некој што гледа Haven да каже дали е добра, да не ја симнувам за џабе...
Имам фатено неколку епизоди на Сај Фај и интересен концепт си има, испаѓа како мешавина помеѓу Твин Пикс и Досие Икс како и уфрлено некои свои посебни идеи. Не ја следам многу редовно ама од тоа што имам изгледано ми се има допаднато.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Game of Thrones Season 3 will start production in early July. Locations include Belfast, Northern Ireland, Croatia, Iceland and Morocco.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Јас ги гледав пред година-две, ама еден период ми станаа досадни и наеднаш прекинав.
Исто и јас, само што гледав едвај 3 епизоди. Доволна ми е една таква интересантна Менталист. Ова со писател и детектив е за мене преглупо, ај во менталист е советник и има доста разбирање од истражувања а овде писател, бљак. Какви се американциве ќе почнат и со глумци од циркус да прават детективски серии.

Член од
7 јуни 2012
Мислења
87
Поени од реакции
52
Исто и јас, само што гледав едвај 3 епизоди. Доволна ми е една таква интересантна Менталист. Ова со писател и детектив е за мене преглупо, ај во менталист е советник и има доста разбирање од истражувања а овде писател, бљак. Какви се американциве ќе почнат и со глумци од циркус да прават детективски серии.
Па и Castle како писател има доста разбирање од истражувања :D
И детективите кога побара тој да 'истражува' мислеа така, што може тој како писател да им помогне. Не знам кои епизоди ги имаш гледано, но да ја гледаш со ред како што излегува ќе ја сфатиш приказнава.. :P :D

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја гледа некој Castle? :icon_mrgr:
Јас почнав да ја гледам пред две недели. Порано ја гледав ( нередовно ) на FOX Crime, сега ја имам изгледано првата сезона и моментално сум до пола од втората.

Најмногу ми се допаѓа хуморот на Rick. :) Заедно со Beckett се одлично дуо...

Член од
7 јуни 2012
Мислења
87
Поени од реакции
52
Јас почнав да ја гледам пред две недели. Порано ја гледав ( нередовно ) на FOX Crime, сега ја имам изгледано првата сезона и моментално сум до пола од втората.

Најмногу ми се допаѓа хуморот на Rick. :) Заедно со Beckett се одлично дуо...
Супер си е серијата, не знам што не им се допаѓа на другиве. Криминалистичка серија, хумор, ликовите се супер. :)
Јас почнав да ја гледам редовно како што излегуваше во САД пред 8-9 месеци, а пред тоа имав начекано само неколку епизоди на Fox Crime, ама никако не можев да и го фатам терминот.. :) Па сега и таму престанаа да ја даваат 4тата сезона, ставиле некоја италијанска серија на нејзино место.. :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom