Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ако си фан на Британски хумор ти ја препорачувам Red Dwarf. Се работи за единствениот човек во универзумот кој преживува единствено затоа што е морон и е во потрага по друго човечко суштество (жени). Неверојатно добра сај фај заебанција, сличен хумор како и кај 3 камен од сонцето, затоа и ја загледав. Првата и втората сезона се малку спори ама серијата вреди да се гледа.
Сакам британски хумор, ама не знам за Ред Дварф... многу е стара.

Од Extras имам гледано по некоја епизода, што сум фатил на тв.

Спуштив една епизода од Modern Family, не беше нешто посебно.
Можда треба Office uk да ја гледам.....

Сакам британски хумор, ама не знам за Ред Дварф... многу е стара.
Па не би требало староста да те спречи да уживаш во серија/филм/книга, што и да е. Ти гарантирам дека е добра. Само еве како што напишав и претходно првите 2 сезони(6 епизоди една сезона) се малце потешки за да те внесат во серијата ама после почнува правата забава.

Можда треба Office uk да ја гледам.....

Нема да зажалиш за оваа ако ја гледаш. Џервејз е звер.

Некоја серија во стил на Hustle. Да не е Leverage, изгледав неколку епизоди на Канал 5, не е нешто посебно.

Пред некое време си размислував и не ми текнуваше на ниеден актер кој прославувајќи се со една серија , успеал барем во најмала рака повторно да го повтори успехот со некоја друга.
Дали на вас ви текнува некој таков случај?

Пред некое време си размислував и не ми текнуваше на ниеден актер кој прославувајќи се со една серија , успеал барем во најмала рака повторно да го повтори успехот со некоја друга.
Вака од прва ми текнува Келси Грамер кој започна со Cheers, а потоа го продолжи успехот со Frasier.

Мајкл Џ.Фокс

Family Ties (TV series)
Spin City (TV series)

Вака од прва ми текнува Келси Грамер кој започна со Cheers, а потоа го продолжи успехот со Frasier.
сепак истиот лик го игра и во двете серии, а мислам дека (поправи ме ако грешам), во Cheers не е еден од главните ликови.

сепак истиот лик го игра и во двете серии, а мислам дека (поправи ме ако грешам), во Cheers не е еден од главните ликови.
Да, во Cheers не е еден од главните ликови, ама не ми текна на критериумите. Енивеј, еве пак:

Метју Фокс

Party of Five
LOST

Фрејзер е спин оф на Cheers :)
Иначе мене не ми текнува на таков актер како што бараш.

Фрејзер е спин оф на Cheers :)
Поентата ми беше дека таква улога им се случува еднаш во животот на актерите , и не е чудо што после тоа не можеме да ги видиме на тв со години и години (со исклучок на некои актери кои се на прсти да ги изброиш кои имаат добри кариери на големото платно )

Сум станал невидлив :)

Michael J.Fox е класичен пример, Family Ties било (не ми е гледано) многу популарно шоу во 80-тите кое го исфрли на површина, Spin City во 90-тите едно од најдобрите.

Може да се спомне и Чарли Шин со Spin City и 2.5 men, ама Шин беше популарен и пред Spin City.

Можеби може да се спомне и Matt Le Blanc, кој после Friends имаше 2 години проба со Joey но тоа не беше доволно добро, но затоа пак со Episodes освои Златен Глобус за најдобра улога. Се надевам дека и Matthew Perry со новото шоу конечно ќе успее.

И Дејвид Духовни со Икс Фајлс и Калифорникејшн
Мајкл Си Хол со Декстер и Сикс Фит Андр

Сум станал невидлив :)

Michael J.Fox е класичен пример, Family Ties било (не ми е гледано) многу популарно шоу во 80-тите кое го исфрли на површина, Spin City во 90-тите едно од најдобрите.

Може да се спомне и Чарли Шин со Spin City и 2.5 men, ама Шин беше популарен и пред Spin City.

Можеби може да се спомне и Matt Le Blanc, кој после Friends имаше 2 години проба со Joey но тоа не беше доволно добро, но затоа пак со Episodes освои Златен Глобус за најдобра улога. Се надевам дека и Matthew Perry со новото шоу конечно ќе успее.
А јас на RocknRolaa еднаш и реков дека ко помал ги мешав Мајкл Џи Фокс и Чарли Шин и в лице ми се изнасмеа. :place: А јас ради Спин Сити :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom