Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе да ве прашам, дали вреди да се гледа V-The visitors, новата од 2009-та? Оти прочитав дека ја откажале серијата, па ме интересира дали има некаков логичен крај без разлика што има само 2 сезони, да не е онака прекината без врска?

Да супер серија, мада ја во моментов ја гледам, American Horror Story :D

Онака доста солидно, во нема глуми Ruth, од Six Feet Under, и Jessica lange <3

Според мене повеќе од солидно. Ај што е единствена од жанрот па си држи и квалитет.
Јас имам изгледано само 2 епизоди, пред 2 вечери, несакам да гледам преку ден, серијава ќе си ја пратам кога ќе се погоди атмосферата, кај 3-4 сабајле и све пропатно. И Рут е јака пи4ка бе. :icon_lol: (младата :icon_lol:)

Не дека е јака него јаче од тоа, :D

БТЊ очекувам силен пресврт од поглед на horror/creepy/tension "feel" во наредните епизоди, јас сум до 5-та и можам да кажам дека доста добро се гради, уфф
тоа створот од подрумот каков е OMG!

Конечно добра хорор серија !

Сега се чека уште 8ми јануари.
Туку да не биде пренатрупана серијава, некако многу гости ќе има сезонава.

WHAT? таман сакав да спомнам дека ја нема во треилерот за 5 сезона, сериозно нема да биде веќе дел од серијата? :(

pred 10tina min na fb go objavija, si vikam mnogu nigeri be, soubava bela serija si bese.
Rasist sum izgleda. :D

И јас баш тоа приметив, али чекај... ти текнува на Lenny Kravitz, факерот на Карен? :D

п.с. Ах адвокатката, ептен сексипилна ми беше :ROFLMAO:

И јас баш тоа приметив, али чекај... ти текнува на Lenny Kravitz, факерот на Карен? :D

п.с. Ах адвокатката, ептен сексипилна ми беше :ROFLMAO:

Не беше Лени Кревиц туку Рик Спрингфилд. Или грешам?
--- надополнето: Nov 8, 2011 6:15 PM ---
Абе луѓе да ве прашам, дали вреди да се гледа V-The visitors, новата од 2009-та? Оти прочитав дека ја откажале серијата, па ме интересира дали има некаков логичен крај без разлика што има само 2 сезони, да не е онака прекината без врска?

Мене првата сезона многу ме бендиса. Втората уште не ми е изгледана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom