Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Епската борба на Хелм Хамерханд, кој го одбранил своето кралство како никој пред и после него (така Толкин вика).
Војната на Рохиримите ги обработува тие моменти од историјата на Средната Земја.

Грешката на Толкин е што у еден пасус вика дека овој имал ќерка. Не и ни го спомиње името уопште.

И нормално, Војнаата на Рохиримите уопште не е за Хелм Хамерханд туку е за неговата неименувана ќерка.

Да ви ебам све, да ви ебам.
Мора да тече воукот, педеризмот и ренесансата. За ретардосите од америка. :D

Хах, Нетфликс баш за денес стаиле премиера на некој аниме Терминатор.

Денес е баш денот у кој машината станува свесна (2024 август 29 у 2 и 15 беше мислам), според Терминатор кецот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
не ги разбирам овие што какаааа.....т за прстениве, само што излегоа 3еп од 2 сезони а веке ги изгледале први, еб.те телебатисите
Тие не изгледале епизода во последните 10 години, ама ете, опсесијата е чудо!

Си направив нова watchlist-а на серии, летово се што гледав беше од неа. Ова се сите номинирани серии за ЕМИ во последните 8 години. Па бујрум, ако некому му треба инспирација:

1725099334891.png

Со зелено - целосно гледани. Жолто - недовршени. Црвено - прекинати (засекогаш). Со сина боја на буквите се номинации за актер, актерка, ама без номинација за најдобра серија.

Fubar на Netflix со Шварценегер. Woke срање, кое е лошо и без идеологијта. (како и сите woke срања)

не си губете време

Kaos на Netflix, два бели нормални актори. Останатите се или транс или црнци или микс.
не може да се гледа ништо на Netflix
тоа што може, одамна ми е гледано

458489599_1185642176044760_3519877048290043515_n.jpg

WOW, Slow Horses... :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Што не кажувате бе вакви работи? 4 години, еј, 4 години!
Баш сабајлево ми искочи една сцена од серијава, да довршам со Severance ќе и седнам и на оваа. Гледам и 5та сезона е најавена.

Баш сабајлево ми искочи една сцена од серијава, да довршам со Severance ќе и седнам и на оваа. Гледам и 5та сезона е најавена.
4 имаше премиера пред недела-две. Петта значи до година ова време. Прејака е!

FB_IMG_1726484401718.jpg

Истото го мислам и јас. Инаку, вчера собра 4 ЕМИ, исто колку и Shogun и Baby Reindeer. Но сепак, наградата за најдобра комедија ја зеде Hacks, што во споредба со The Bear е смешки, ама барем е комедија.

Инаку, тоа што го зборев за номинациите се потврди и со наградите: FX ги растури и Netflix и HBO Max после години и години нивна доминација. 9 главни ЕМИ за FX наспроти по 6 за Netxlix и HBO Max. Или 36 вкупно ЕМИ за FX наспроти 24 за Netflix и 14 за HBO Max.

не ги разбирам овие што какаааа.....т за прстениве, само што излегоа 3еп од 2 сезони а веке ги изгледале први, еб.те телебатисите
Ja ja gleav prvata epizoda za epizoda ama sea nekako neam zelba. Se imaat podobreno ili toa e toa?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom