Тие не изгледале епизода во последните 10 години, ама ете, опсесијата е чудо!не ги разбирам овие што какаааа.....т за прстениве, само што излегоа 3еп од 2 сезони а веке ги изгледале први, еб.те телебатисите
не може да се гледа ништо на NetflixKaos на Netflix, два бели нормални актори. Останатите се или транс или црнци или микс.
Баш сабајлево ми искочи една сцена од серијава, да довршам со Severance ќе и седнам и на оваа. Гледам и 5та сезона е најавена.WOW, Slow Horses...
Што не кажувате бе вакви работи? 4 години, еј, 4 години!
4 имаше премиера пред недела-две. Петта значи до година ова време. Прејака е!Баш сабајлево ми искочи една сцена од серијава, да довршам со Severance ќе и седнам и на оваа. Гледам и 5та сезона е најавена.
Ja ja gleav prvata epizoda za epizoda ama sea nekako neam zelba. Se imaat podobreno ili toa e toa?не ги разбирам овие што какаааа.....т за прстениве, само што излегоа 3еп од 2 сезони а веке ги изгледале први, еб.те телебатисите
Не знам што очекуваш од Холивуд воден од комунистички лезбејки.Reservation Dogs - многу лоша серија. Разбудените Американци ја фалат дека е со/за домородни Американци и тоа малку од нивната култура што се уште останало... Ама настрана woke-еризмот (иако има моменти кога самата серија се смее на сметка на woke културата), севкупно дали 5 убави епизоди имаше, во смисла гледливи. Па уште ова го ставиле во комедија - мене жива сафра ме утепа! Skip! Mvto!