Општи дискусии за ТВ серии

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
не ги разбирам овие што какаааа.....т за прстениве, само што излегоа 3еп од 2 сезони а веке ги изгледале први, еб.те телебатисите
Тие не изгледале епизода во последните 10 години, ама ете, опсесијата е чудо!

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
3.314
Kaos на Netflix, два бели нормални актори. Останатите се или транс или црнци или микс.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Си направив нова watchlist-а на серии, летово се што гледав беше од неа. Ова се сите номинирани серии за ЕМИ во последните 8 години. Па бујрум, ако некому му треба инспирација:

1725099334891.png

Со зелено - целосно гледани. Жолто - недовршени. Црвено - прекинати (засекогаш). Со сина боја на буквите се номинации за актер, актерка, ама без номинација за најдобра серија.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.345
Fubar на Netflix со Шварценегер. Woke срање, кое е лошо и без идеологијта. (како и сите woke срања)

не си губете време

Kaos на Netflix, два бели нормални актори. Останатите се или транс или црнци или микс.
не може да се гледа ништо на Netflix
тоа што може, одамна ми е гледано

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
WOW, Slow Horses... :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Што не кажувате бе вакви работи? 4 години, еј, 4 години!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
WOW, Slow Horses... :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Што не кажувате бе вакви работи? 4 години, еј, 4 години!
Баш сабајлево ми искочи една сцена од серијава, да довршам со Severance ќе и седнам и на оваа. Гледам и 5та сезона е најавена.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Баш сабајлево ми искочи една сцена од серијава, да довршам со Severance ќе и седнам и на оваа. Гледам и 5та сезона е најавена.
4 имаше премиера пред недела-две. Петта значи до година ова време. Прејака е!

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
FB_IMG_1726484401718.jpg

Истото го мислам и јас. Инаку, вчера собра 4 ЕМИ, исто колку и Shogun и Baby Reindeer. Но сепак, наградата за најдобра комедија ја зеде Hacks, што во споредба со The Bear е смешки, ама барем е комедија.

Инаку, тоа што го зборев за номинациите се потврди и со наградите: FX ги растури и Netflix и HBO Max после години и години нивна доминација. 9 главни ЕМИ за FX наспроти по 6 за Netxlix и HBO Max. Или 36 вкупно ЕМИ за FX наспроти 24 за Netflix и 14 за HBO Max.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
не ги разбирам овие што какаааа.....т за прстениве, само што излегоа 3еп од 2 сезони а веке ги изгледале први, еб.те телебатисите
Ja ja gleav prvata epizoda za epizoda ama sea nekako neam zelba. Se imaat podobreno ili toa e toa?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Reservation Dogs - многу лоша серија. Разбудените Американци ја фалат дека е со/за домородни Американци и тоа малку од нивната култура што се уште останало... Ама настрана woke-еризмот (иако има моменти кога самата серија се смее на сметка на woke културата), севкупно дали 5 убави епизоди имаше, во смисла гледливи. Па уште ова го ставиле во комедија - мене жива сафра ме утепа! Skip! Mvto!

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.604
Поени од реакции
42.132
Reservation Dogs - многу лоша серија. Разбудените Американци ја фалат дека е со/за домородни Американци и тоа малку од нивната култура што се уште останало... Ама настрана woke-еризмот (иако има моменти кога самата серија се смее на сметка на woke културата), севкупно дали 5 убави епизоди имаше, во смисла гледливи. Па уште ова го ставиле во комедија - мене жива сафра ме утепа! Skip! Mvto!
Не знам што очекуваш од Холивуд воден од комунистички лезбејки.

Kajgana Shop

На врв Bottom