Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
3 Body Problem кинеската верзија за мене беше предобра за разлика од таа на Нетфликс , воопшто не ми се допадна.

Ја сум најбољи пират на светот!!!!

- вака влагаат буквално сите ликови од серијата One Piece, кога за прв пат ќе се појават

Дали ќе ги сменат од мажи во жени или раси да им сменат на ликовите од книгата?

Дали некој знае дали оваа кинеска книга ќе биде у серијава "прилагодена на модерната публика"?
@wot ме потсети дека ги немам читано вториот и третиот дел и не знам во тие делови дали ликовите се по... Подиверзифицирани. Во првата книга освен неколкумина повеќето се Кинези, дури и за Трисоларjaните добивав впечаток дека културно се Кинези. Ако добро паметам, кинески имиња имаа?

Инаку сега го гледам трејлерот за Шогун. Дефинитивно нема доволно диверзитет во ликовите. Паѓаат на „тестот“ за инклузија. :unsure:

Ок шогун може да се гледа?
Тhe Gentlemen ok treba da se gleda

Препорака Counterpart со JK Simmons > source prtby

Дајте нешто но woke било кој жанр

True Detective samo prva sezona i cao.

Последно уредено:
Ок шогун може да се гледа?
Тhe Gentlemen ok treba da se gleda

Препорака Counterpart со JK Simmons > source prtby

Дајте нешто но woke било кој жанр
Ако ти се допаднала Counterpart, тогаш гледај ја Fringe.

Ако ти се допаднала Counterpart, тогаш гледај ја Fringe.
brain hiccup sci-fi serija jaka bese ne ja dogledav help pls nova
brain damage dobiv :pos:
The Expanse preporaka za gledanje koj e za sci-fi a jas da si ja dovrsam
@naumdb drugo sci-fi da preporacas?

Последно уредено:
Книгите се ремек дело, а Нетфликс екранизацијата е како реклама за Киа во споредба...
Кинеската не сум ја глеал но сигурно е подобра од BLM/(непотребно и тотално небитно дека е) геј син на детективот/феминизам итн.

Ја почна да гу репризирам 1899,а у план сам и Dark.Сакам да почну да гу глеам и Fringe.

А у меѓувреме на Нетфликс почна да ги глеам 3 Body Problem(aмериканску),From(Мајкл од Lost глуми,мрдната хорор серија) и Pending Train(Јапанска сс тајм травел)
Још фали и Lost да гу почну по петти пут и...
и да почне моја глава да се понаша како фризби, да ми се дешава Room 23.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom