Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледа некој Борџии?
Јас некаде 4 епизода сум па се мисам дали ќе е добра понатака со истиот интензитет или ќе ја зезнат?
Се согласувам со Баратеон дека е одлична понатаму. Досега ги изгледав сите епизоди, интересна прича и тема.

дечки да не знае некој кај можам да ги најдам 1, 2 и 7 сезона од Dream Team....порано ја даваа на мтв....ги најдов другите сезони али овие никако неможам да ги најдам...

дечки да не знае некој кај можам да ги најдам 1, 2 и 7 сезона од Dream Team....порано ја даваа на мтв....ги најдов другите сезони али овие никако неможам да ги најдам...
Прва ја нема никаде, знам и јас сакав да ги гледам. За другиве две сезони не знам, ама од првава торент да најдеш ти е научна фантастика.

Под Прикритие... ем бугарски ќе си научиш, ем серијата е лудница :)

Стара е оваа Band Of Brothers ама јас сега дознав за неа, се чини дека е уште едно ремек дело од HBO. Ке ја изгледам во наредните денови па ќе пишам мое мислење. Од тие што ја гледале би сакал да прочитам некој коментар !

Rectify некој да не ја ѕирна?
Од продуцентите на нашата омилена Breaking Bad.
Делува лудо и јако, здравје после колоквиум почнувам! Баш ме интересира ако има уште некој гледач да сподели коментар.

Rectify некој да не ја ѕирна?
Од продуцентите на нашата омилена Breaking Bad.
Делува лудо и јако, здравје после колоквиум почнувам! Баш ме интересира ако има уште некој гледач да сподели коментар.
Јас ја гледав, интересна серија.

Кој ќе погоди песнава од која серија е, добива лајк! Иначе да, почнав да ја гледам и ми е топ онака, за тепање време а да ми биде интересно :)

Почнав да ја гледам Cheers.Веќе ја завршив првата сезона и ептен ми е јака серија со одличен хумор и супер интересни ликови.Сигурен сум дека скоро сите ја имате гледано на телевизија пошто ја имаа давано на алфа мислам пред некое време а и стара е така да...
Побарав тема за серијава, и гледам дека нема па реков тука споделам.
И да Норм е ѕверот :pos:

Ете после неколку денови успеав да ги завршам сите 10 епизоди.

Веројатно малку од луѓето на форумот ја гледале, но и тие како јас не се биле свесни што пропушаат Band of Brothers е ремек дело на филмската уметност. Одлични глумци, инспиративна приказна, маестрална продукција. Сум гледал десетици филмови и документарни на теми поврзани со Втора Светска војна ама ова е врв. Можам да напишам пост од 1000 зборови ама нема да го направам тоа. Ако успеам уште некој да го заинтересирам да ја гледа серијата (барем 1 ќе биде доволно).

Штета што е 10 максималната оцена што може да се додели на IMDB, оваа мини серија сигурно заслужува повеќе !

Форумски шерифи, реагирајте малце for this sub-forum sake. Нека не го трујат со теми за турски серии.
Фала, чао, пријатно :D

Anon

Имам некое чудно чуство (задоволство?) кога го тагнувам анон, посебно кога муабетот е глупи турски серии. Што е со мене?

Како да расипеш супер пост со клип од Coupling?
Го спомнуваш плах.

Ај барем ваљда ќе седне сеа детево да ја изгледа серијата откако анон му ја пикна у пост.

Џеф :love:

Ете после неколку денови успеав да ги завршам сите 10 епизоди.

Веројатно малку од луѓето на форумот ја гледале, но и тие како јас не се биле свесни што пропушаат Band of Brothers е ремек дело на филмската уметност. Одлични глумци, инспиративна приказна, маестрална продукција. Сум гледал десетици филмови и документарни на теми поврзани со Втора Светска војна ама ова е врв. Можам да напишам пост од 1000 зборови ама нема да го направам тоа. Ако успеам уште некој да го заинтересирам да ја гледа серијата (барем 1 ќе биде доволно).

Штета што е 10 максималната оцена што може да се додели на IMDB, оваа мини серија сигурно заслужува повеќе !

dobredojde

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom