- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Ова изгледа одлично, дел од епизодите веќе ги има на торенти!
Mindhunter
Mindhunter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлична. Мрачна крими драма со супер глума и режија.Ова изгледа одлично, дел од епизодите веќе ги има на торенти!
Mindhunter
сам си се цитираш, а инаку серијата досадна е.Одлична. Мрачна крими драма со супер глума и режија.
Одлична. Мрачна крими драма со супер глума и режија.
Да, всушност приказната не може да се согледа во првата епизода.Izgledav dve epizodi snosti, dur traese sakav poise da otkrivaat ama od koga legna edvaj cekam da prodolzam.
Predobra. Obavezna.

ЦИА му влегува на вратата со еден куп костумисани агенти, му кажува дека син му криел девојче и дека животот му е во опасност, а он им вика Our son with a girl? Believe me I would know about that. What is she a russian? 

Затоа и цела сезона во еден ден испаѓа (Нетфликс).Сепак 9/10, специфична е и зависна, тип на серија шо се гледа цела сезона во еден здив.![]()
И затоа беше една од ретките fantasy серии (може е и единствена од овој тип, не знам) која била номинирана за Еми за најдобра драма.Babylon Berlin е страшно нова серија чија премиера се случи овој месец.
Strasno!
Koj pisuva za ovie reborn bre?![]()
Страшно!