Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Емануела?
emoji6.png

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Hehe
Decko bas si upaten ; ))

Има ли некој што ја изгледал третата сезона на Hannibal? И ако може мислење дали вреди да се гледа.. од неколку другари слушнав дека не вреди и дека многу здосадува, па сакав да видам и други мислења...

Има ли некој што ја изгледал третата сезона на Hannibal? И ако може мислење дали вреди да се гледа.. од неколку другари слушнав дека не вреди и дека многу здосадува, па сакав да видам и други мислења...
Ја гледав со сила до кај 6та епизода и после ја прекинав. Ја прекинаа и серијата, и уште немам догледано, нема ни да догледам.

Ја гледав со сила до кај 6та епизода и после ја прекинав. Ја прекинаа и серијата, и уште немам догледано, нема ни да догледам.
Штета, а првите две сезони беа баш добри... добро, тогаш не продолжувам , фала за одговорот :D

Ја има гледано некој серијата Anne from Green Gables? Го изгледав пилотот и ми е ист ко филмот. Ме интересира дали во серијата има прикажано нешто плус или е иста ко филмот? Да знам да не гледам бадијала. Danke.

Shannara топ серија, незнам како сум ја пропуштил до сега.

Има ли торенти за El Chapo 2ра сезона? 4 епизоди се излезени до сега,а на замунда и pirate bay ништо нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom