Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна е. Онака си задржува крипи атмосфера. Има дешавки, не е монотона. Ок серија. Од поновиве е од подобрите.
homage na site horrori od 80'
atmosfera i eden kup referenci
se gleda se potrudile
ne deka vredi vredi ama izgledaj ja, ok e
Од две изгледани епизоди, се работи за комбинација на гуниси добро зачинета со sf и незначително количество хорор. Мало гратче во 80-тите во кое се случува нешто. Децата сосем добро глумат, Винона изгубила нешто од кондицијата и убавината. ОК серија, засега.
Добро ја опишавте, нешто над просек и интересна за пратење, добра атмосфера, децата скроз погоден каст. Визуелно има филинг како да е сет на Спилберг.

До 4та епизода сум, сценариото како што е напишано не е нешто посебно, некои дијалози беа тотален закоп ама од друга страна пак да пишеш серија од ваков жанр е огромен предизвик. (y)

Некоја побрза серија без многу драма и развивање на ликови? Со помалку сезони подобро.

. Децата сосем добро глумат, Винона изгубила нешто од кондицијата и убавината. ОК серија, засега.

Лошо глумеше, многу не убедливо, просек невиден. А и серијата си патеше од проблемот како и повеќето нови "хорори" не е страшна, повеќе е мистерија/сф него хорор.

Последно уредено:
Читам по нетов одбивност кон серијата Ван Хелсинг, главно заради Ванеса. Мене ме збуни друго. На имдб по распоред првата епизода е 22-23ти септември, а веќе е излезена за симнување. Дали некој знае дали е фејк или не?

Читам по нетов некоја одбивност кон серијата Ван Хелсинг, главно заради тоа што Ванеса. Мене ме збуни друго. На имдб по распоред првата епизода е 22-23ти септември, а веќе е излезена за симнување. Дали знае некој дали е фејк или е стварно излезена?

Читам по нетов некоја одбивност кон серијата Ван Хелсинг, главно заради тоа што Ванеса. Мене ме збуни друго. На имдб по распоред првата епизода е 22-23ти септември, а веќе е излезена за симнување. Дали знае некој дали е фејк или е стварно излезена?
Излезена е првата епизода, не е фејк, така решиле да ја пуштат уште сега, без реклами. На 22 Септември пак ќе биде пуштена истата па ќе си тера нормално, еднаш неделно.

Дали е можно негде да се најди торент од Сиви Дом, југословенската серија од 12 епизоди?

Типична скандинавска крими серија, изгледав 3 епизоди и ми изгледа интересно. HD торент имате на замунда

Follow the Money

Супер излезе серијата, ептен во друга насока се разви дејството во однос на првите две епизоди.

@Zedd
Да не ја читам темата да не улетам на некој спојлер...Вреди да се гледа The Night Of ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom