Општи дискусии за игри

Eј ако некој ме прима кај него да ги изиграм Black Ops III и AC Unity и Syndicate, ќе му бидам вечно благодарен. Морам да ги свртам игрициве, морам да ги изиграм, а не можам на мојов компјутер у курац.
Ќе те викнев кај мене,али после ова што ни го направивте богами тешко:D.

Игра некој Clash Royal? За неупатените тоа е бесплатна :) 1v1 игра за IOS и Android.

Дечки, ако може препораки за игри според спецификации: i3-4000M / nvidia GT 745M / 4 GB RAM.
Симпатишем FPS, Flight Simulator, и историски стратегиски игри (у стилу на Age of Empires 3).
Неќу баш игрици со надреална физика и fantasy/sci-fi сценарија.

Има добра работа на ORIGIN,за претплата од 3.99е месечно има 28 наслови кои може да се играат.
Јас си ги спуштив Fifa 16,Titanfall i Dragon age inquisition и се си функционира како што треба ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
има ли некоја финта како да го намалам лагот при играње? могу лагира при трчање, пукање и возење. Ги играм мисиите, не онлајн. се ми е на минимум ставено
ја играм на лаптоп
Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz
RAM 8GB
64-bit Operating System

има ли некоја финта како да го намалам лагот при играње? могу лагира при трчање, пукање и возење. Ги играм мисиите, не онлајн. се ми е на минимум ставено
ја играм на лаптоп
Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz
RAM 8GB
64-bit Operating System

Која игра? Која графичка? Кој интернет? Лаг или сецкање?.......

gta 5, интегрална била графичкава глупава, лаг..:D

Тогаш ти сецка ради графичката. Лаг е каснење на интернет сигнал клиент/сервер, за мултиплеер.

pricina plus da se zeme bf 1

:oeoeoe:

Кога сме веќе кај БФ1, вечер на полноќ се пушта играта, кој ќе игра, нека ми прати ПП.

Моја листа на игри за кои мислам дека се најпопуларни моментално :)[DOUBLEPOST=1484636145][/DOUBLEPOST]
Моја листа на игри за кои мислам дека се најпопуларни моментално :)

Последно уредено:
Година,две немам уклучено игра на pc . Имам за продавање:
StarCraft II acc. ( сите 3 делови плус сите 3 Нова коверт пакет мисии )
Steam acc. со 2 игри ( Counter Strike GO и Unreal Tournament 3 :Black Edition )
The Elder Scrolls Online acc
Ако има заинтересиран за било што од ова, или знаете другарче што е заинтересирано па да си земете процент... бидејќи ќе ги продадам ефтинко, доста поефтино од моменталните цени за истите....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom