Општи дискусии за игри

Eј ако некој ме прима кај него да ги изиграм Black Ops III и AC Unity и Syndicate, ќе му бидам вечно благодарен. Морам да ги свртам игрициве, морам да ги изиграм, а не можам на мојов компјутер у курац.

Eј ако некој ме прима кај него да ги изиграм Black Ops III и AC Unity и Syndicate, ќе му бидам вечно благодарен. Морам да ги свртам игрициве, морам да ги изиграм, а не можам на мојов компјутер у курац.

Не пропушташ ништо, не се секирај :P

Цел живот ќе го колнеш оној што ќе ти дозволи да ја изиграш болдираната кај него дома, затоа што играва е СЕ, само CoD НЕ. :D

CoD игрите не се CoD едно 7-8 годнини веќе, све е гола вода...

Unity беше срање, пред се од техничка природа, но и другите елементи не беа погодени, Syndicate ми стои месец дена во ПЦ-то никако да и дојде редот.
Тоа е кога ќе се заразиш (повторно) со Europa Universalis.

Вака и за кецот и двојката Black Ops викаат, па мене двете ми се топ.

Unity беше срање, пред се од техничка природа, но и другите елементи не беа погодени, Syndicate ми стои месец дена во ПЦ-то никако да и дојде редот.
Тоа е кога ќе се заразиш (повторно) со Europa Universalis.
Comet sighted!

- It's an omen!
- The end is nigh!
- The economy, fools!
- I wish I lived in more enlightened times...

Сум имал кошмари од ова.

Играјте ЛоЛ да ве види Госпо xD

Не го заборавајте првичниот мој пост бе џубриња! Ќе ви донесам 5-6 ѕидарски ако треба, вие локајте и бркајте работа, ја ќе гејмам.

Дa нaпрaвиме LAN party kaj nekogo :D

Sent from my LG-D280 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom