Општи дискусии за игри

Најнови во списокот на поминати што ќе ги додадам се
Red Dead Redemption со Undead Nightmare експанзијата
И SW Fallen order.
Од првата сум неверојатно задоволен(иако има неколку маани, особено со делот во мексико, како да сецнале дел од содржината, а особено ме радуваше и експанзијата со зомбињата. За оваа имав слушнато уште во раните 2010ти, само што немав конзола да ја играм. Ја купив за плеј стејшн 5, но поради реновации не бев во услов да го користам, и затоа го симнав :нинџ:

Ima li nekoj igrano Victoria 3 od Paradox?
https://store.steampowered.com/app/529340/Victoria_3/

@SK-92 ti si po strategiite.

Od toa sho gledam review, mi se gleda apla kompleksna, kako ekonomija da uchish za da mozhesh da ja igrash :D

Ama sakam da probam neshto novo, porazlichno od Total War i Europa Universalis IV, zaglaviv so niv :ROFLMAO:

Ima li nekoj igrano Victoria 3 od Paradox?
https://store.steampowered.com/app/529340/Victoria_3/

@SK-92 ti si po strategiite.

Od toa sho gledam review, mi se gleda apla kompleksna, kako ekonomija da uchish za da mozhesh da ja igrash :D

Ama sakam da probam neshto novo, porazlichno od Total War i Europa Universalis IV, zaglaviv so niv :ROFLMAO:

Неам бачкано веќе неколку месеци ништо друго освен кантер и фудбал менаџер а оваа ја неам пробано.
Гледав пред некое време за Anno, извадија нова игра и имам во план кога ептен ќе залади да ја купам Anno 1800 да се навежбам за потоа да ја пробам Anno Pax Romana. Ѕирни ги овие два наслови и види дали ќе ти фатат око.

Неам бачкано веќе неколку месеци ништо друго освен кантер и фудбал менаџер а оваа ја неам пробано.
Гледав пред некое време за Anno, извадија нова игра и имам во план кога ептен ќе залади да ја купам Anno 1800 да се навежбам за потоа да ја пробам Anno Pax Romana. Ѕирни ги овие два наслови и види дали ќе ти фатат око.
Ако ја имаш играно Анно 1602 тогаш може да збориме за новиве Ановци. :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

@SK-92 баш сега изгледав неколку трејлери а за Анно Пакс Романа. Многу ме потсеќа на старана игра Цезар. Гледам дека и на воениот аспект на играта е многу посветено за разлика од предходните.
Како минус можам да кажам само дека е тоа што цел време те става да играш на топли медитерански острови наместо на секакво географско и климатско подрачје како што реално била целата империја и како што е баш доловено и во Цезар.

Последно уредено:
Ако ја имаш играно Анно 1602 тогаш може да збориме за новиве Ановци. :icon_mrgr:

@SK-92 баш сега изгледав неколку трејлери а за Анно Пакс Романа. Многу ме потсеќа на старана игра Цезар. Гледам дека и на воениот аспект на играта е многу посветено за разлика од предходните.
Како минус можам да кажам само дека е тоа што цел време те става да играш на топли медитерански острови наместо на секакво географско и климатско подрачје како што реално била целата империја и како што е баш доловено и во Цезар.
Јас сум тежок зависник на Цезар од кога излезе. Ден денес ја Играм со Аугустус портот. Ја обожавам и многу ми е мило што некој конечно се врти кон тој жанр амаааа острови.....

Ја има некој пробано RimWorld ? Долго време ја избегавам некако сега пак во очи ми влезе.

Ми ја продаде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom