Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас само да ви се пофалам дека од денес сум Field Marshal. :icon_bigg

Конечно признав и да два акаунти имам тука на Кајгана ве молам не ме пријавувајте :wink:

TigriG_P.jpg

Што викаш? :)

Доста солидно.

Честито ДТН.

btw, некој да прати гифт? Сум паднал по 30 Welness, и сега неможам да се борам.

Убаво направено, само што оваа слика е премногу голема за аватар... Патем, позадината не е моја. :)

Фала, големината може да се среди само дај ми димензии у сантиметри или милиметри ќе биде =D

mi se dopadjaat ama da stavime nasi amblemi a ne ruski sepak nie sme makedonci a ne rusi a koga "ako" ni ja dodadat makedonija ke moze da gi koristime za nas.I ke bide mnogu pointeresno

Па има и наши симболи, овие се ставени бидејќи сега фалангата ја финансира руското министерство за одбрана и се бориме под нивни наредби така да, а кога и ако ни ја дадат Македонија може да се тргнат нема да е проблем.

Бај д веј сакав да питам бидејќи овој орелот и чинот што е на страната се од вистинската руска војска да нема некој проблеми?

Па има и наши симболи, овие се ставени бидејќи сега фалангата ја финансира руското министерство за одбрана и се бориме под нивни наредби така да, а кога и ако ни ја дадат Македонија може да се тргнат нема да е проблем.

Бај д веј сакав да питам бидејќи овој орелот и чинот што е на страната се од вистинската руска војска да нема некој проблеми?
brat ako mozes da napravis kako sto rekov ovde vo temava
topic,3409.0.html
ti davam eden gold

Има ли доброволци да ја преведеме википедиата на ерепублик на Македонски Јазик?

кој сака нека ми пише порака на Macedonian_Lion на ерепублик

Има ли доброволци да ја преведеме википедиата на ерепублик на Македонски Јазик?

кој сака нека ми пише порака на Macedonian_Lion на ерепублик
Јас сум.Ти пишав ин-гејм.

Според распределбата што ја видов, првата единица, воедно и елитната, се Волците. Нека ми појасни некој... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom