Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако може некој да ми даде линк за кладилница :vozbud:
сори ако сум пропуштил да прочитам предходно што како ама еве неколку дена не бев присутен баш.. :toe:

Само да ве известам дека ќе го напуштам преседателското место во партијата Македонија Вечно, имам други планови така да...

ок, само за секој случај прво провери дали Македонец е со најмногу рејтинг кога ќе правиш resign.

И честито конгресменско место на Macedonian_Lion. Ако има некој што му треба државјанство знае на кого да му се обрати:wink::)

Само да ве известам дека ќе го напуштам преседателското место во партијата Македонија Вечно, имам други планови така да...

Иначе за кладилницава му бапнав 9 голд на Колон против Сан Лоренцо па ако тепа ќе зеам 19 голд:smir:

Како можеш да уплатиш на завршена утакмица бе?:pos2:

Готово ... Ми здосади веќе скитањето и лутањето низ разни земји, така да отсега ќе сум во Босна се додека не ја додадат Македонија... Ми здосади веќе играњето без никаква цел... За мојот престој во БиХ ќе се потрудам на каков било начин да и помогнам на земјата и ќе си замислувам дека тоа е еМакедонија:tapp: а за избрав Босна зашто е во најлоша состојба од сите Екс-ЈУ земји...

Дечки, се преселив во Волга Вјатка.
Ме интересира следново: Дали за членство во партија е задолжително државјанство, или нешто друго, бидејќи не гледам како да се зачленам во Козаците. Сеуште сум со унгарско државјанство.

Ме интересира следново: Дали за членство во партија е задолжително државјанство, или нешто друго, бидејќи не гледам како да се зачленам во Козаците. Сеуште сум со унгарско државјанство.

Да, мора да имаш руско државјанство.
Обрати се до Macedonian_Lion :smir:

Да потребно е државјанство, но не гледам зошто би се зачленил во Козаците кога имаме наша македонска партија во Русија, и што ќар имате кога ќе сте во партија со Козаците. Вака ако сме повеќе во 1 партија односно македонци би имале углед кај русите дека не има многу кои помагаат на Русија па за подоцна да ни вратат и они кога ќе се создаде Македонија.

Тоа е мое мислење.

Па не ја следев темава во последно време. Да не ги смалеа платите во Унгарија ќе останев таму, ама поради добри услови доаѓам во Русија. Дајте инфо која е таа партија.

Па не ја следев темава во последно време. Да не ги смалеа платите во Унгарија ќе останев таму, ама поради добри услови доаѓам во Русија. Дајте инфо која е таа партија.

И во Русија се доста смалени платите :toe: Иначе Македонската партија е Macedonia Timeless :helou:

И во Русија се доста смалени платите :toe: Иначе Македонската партија е Macedonia Timeless :helou:

Едно време платите беа за 7+ скил во Russia околу 15 RUB сега деновиве беше покачена и сега на маркетов пак гледам највисоката плата 16 RUB би требало повторно да се покачат јас сабајлево се вработив за 19 RUB.

Едно време платите беа за 7+ скил во Russia околу 15 RUB сега деновиве беше покачена и сега на маркетов пак гледам највисоката плата 16 RUB би требало повторно да се покачат јас сабајлево се вработив за 19 RUB.

За мануф. 5 беа 9-10 рубљи пред една недела, сеа гледам околу 8.5 е максимумот :toe:

Јас со ленд 6+ скил земав 13 руб но сеа му пишав на газдата да ми покачи и сеа земам 15 :)

Баш тоа ме привлече, гледам на џоб маркет за лвл 6 ленд скил плата 15 па 14,87, па 14,76 и решив да се вработам во оваа третата.

За мануф. 5 беа 9-10 рубљи пред една недела, сеа гледам околу 8.5 е максимумот :toe:

Јас со мануфатуринг скил 4 зимам по 7.5 рубљи дневно, мислам дека е солидно пошо еве сега качив 4 скил и одма ми ја качија платата од 5 на 7.5 руб.

Ме интересира како се рачуна колку пример треба Турција да плати (за нападов) да го нападне регионот во Грција, Epirus пример ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom