Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само да ве известам дека ќе го напуштам преседателското место во партијата Македонија Вечно, имам други планови така да...
Само да ве известам дека ќе го напуштам преседателското место во партијата Македонија Вечно, имам други планови така да...
Иначе за кладилницава му бапнав 9 голд на Колон против Сан Лоренцо па ако тепа ќе зеам 19 голд:smir:
Дечки, се преселив во Волга Вјатка.
Ме интересира следново: Дали за членство во партија е задолжително државјанство, или нешто друго, бидејќи не гледам како да се зачленам во Козаците. Сеуште сум со унгарско државјанство.
Дечки, се преселив во Волга Вјатка.
Ме интересира следново: Дали за членство во партија е задолжително државјанство, или нешто друго, бидејќи не гледам како да се зачленам во Козаците. Сеуште сум со унгарско државјанство.
Па не ја следев темава во последно време. Да не ги смалеа платите во Унгарија ќе останев таму, ама поради добри услови доаѓам во Русија. Дајте инфо која е таа партија.
И во Русија се доста смалени платитеИначе Македонската партија е Macedonia Timeless :helou:
Едно време платите беа за 7+ скил во Russia околу 15 RUB сега деновиве беше покачена и сега на маркетов пак гледам највисоката плата 16 RUB би требало повторно да се покачат јас сабајлево се вработив за 19 RUB.
За мануф. 5 беа 9-10 рубљи пред една недела, сеа гледам околу 8.5 е максимумот![]()