Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како стојат работиве??? ае видете, јас неможам зашто не сум гласал...

Сега само што гласав за ЦикоМКД, втор е, првиот бега само со 3 гласа пред него.

Третиот и четвртиот имаат 8 и 7 гласа. :)

Ако остане вака добро ќе биде ама русиве се заебани може да гласаат покасно и да напраат пресврт, затоа ако има некој што нема гласано нека ми прати пп ќе му пратам карта да дојде да гласа за мене: CikoMKD :)

Ако остане вака добро ќе биде ама русиве се заебани може да гласаат покасно и да напраат пресврт, затоа ако има некој што нема гласано нека ми прати пп ќе му пратам карта да дојде да гласа за мене: CikoMKD :)

ја ке гласам сабајле у 8:50... имам нешо работа,ке станувам, па тогаш ке гласам...

ја ке гласам сабајле у 8:50... имам нешо работа,ке станувам, па тогаш ке гласам...
Денот мислам дека и во ереп се поместува за еден сааат.Така да гласај у 7 и 50.Прочитав во весник дека новиот ден од сега почнувал во 8 по РЛ време.

Денот мислам дека и во ереп се поместува за еден сааат.Така да гласај у 7 и 50.Прочитав во весник дека новиот ден од сега почнувал во 8 по РЛ време.

ааа епа ништо,сега ке гласам... тоа е ептен рано, у 7:30 да станам...:pos2:

-- гласав, ситуацијата е вака

1.26
2.ЦИко 24
3.8
4.7
5.7 гласа

ааа епа ништо,сега ке гласам... тоа е ептен рано, у 7:30 да станам...:pos2:

-- гласав, ситуацијата е вака

1.26
2.ЦИко 24
3.8
4.7
5.7 гласа
Осигуран си ти.Не се секирај,премногу разлика водиш.Никој нема да лупа гласови таму веќе.

Закон ова кладилницава на организацијата All In денеска вкупно ставив 20 злато влог а добивам на два тикети (3 уплатив) значи добивам вкупно 60 злато - 20 влог за еден ден 43.75 профит и вчера што имав профит, закоооон :wink:

Закон ова кладилницава на организацијата All In денеска вкупно ставив 20 злато влог а добивам на два тикети (3 уплатив) значи добивам вкупно 60 злато - 20 влог за еден ден 43.75 профит и вчера што имав профит, закоооон :wink:
Mozes da mi objasnis kako odi ova so kladilnicite.:smir:

Коцкариште ејјјјјјјј :):pos2:

Mozes da mi objasnis kako odi ova so kladilnicite.:smir:

Имаш утакмици на организација на All In (клик) после тоа оди во весникот негов и он секојдневно става типови и кликни subscribe да ти идат кога ќе има нови. Откако ќе отидеш во весникот имаш утакмици и пример правиш ти тикет пишуваш 3 утакмици имаш коефициенти таму.

Пример:
Aarhus - Nordsjaelland 1 @ 1.75
Haras El Hodood - Petrojet 1 @ 2.00

Bet: пишуваш колку сакаш да се кладиш тука

И тоа го пишуваш во коментар и после донираш на организација колку сакаш облог ако добиеш во рок од 24 часа ги добиваш парите.

Најлесна заработка а не ќе работам за 40 злато 3 месеци.. да не мислите дека лажам проверете ја организацијата моја е Macedonia Invest.

:kez:

Имаш утакмици на организација на All In (клик) после тоа оди во весникот негов и он секојдневно става типови и кликни subscribe да ти идат кога ќе има нови. Откако ќе отидеш во весникот имаш утакмици и пример правиш ти тикет пишуваш 3 утакмици имаш коефициенти таму.

Пример:
Aarhus - Nordsjaelland 1 @ 1.75
Haras El Hodood - Petrojet 1 @ 2.00

Bet: пишуваш колку сакаш да се кладиш тука

И тоа го пишуваш во коментар и после донираш на организација колку сакаш облог ако добиеш во рок од 24 часа ги добиваш парите.

Најлесна заработка а не ќе работам за 40 злато 3 месеци.. да не мислите дека лажам проверете ја организацијата моја е Macedonia Invest.

:kez:

хахах ае ке пробам и јас ова... ама глупо е што он ти дава мал избор на утакмици али ај,ке пробам... може и од акаунт да се игра така? немора од орг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom