Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки важна битка денес...резистенс вор за Западен Сибир...после ова ќе видиме дали PEACE и понатаму ќе функционира и како...
за МФ прочитајте овде
Веќе е познато дека еРусија ги откупи индонезиските компании од WSR, исто како што направи со еУнгарија.
Баш тоа ме привлече, гледам на џоб маркет за лвл 6 ленд скил плата 15 па 14,87, па 14,76 и решив да се вработам во оваа третата.
Ме интересира како се рачуна колку пример треба Турција да плати (за нападов) да го нападне регионот во Грција, Epirus пример ?
Сега глеадм многу луѓе се бунат за ова.Многу глупава одлука на админите со цел да ги намалат МПП-те.А можеа комотно да воведат ограничување,на пр. само 5 или 6 МПП,ама кретените мораа да им ја дигнат цената.Мислам дека е слично или исто како и за resistance war. Пример за да кренеш востание во Аљаска, Унгарија чини 445 голд.
Па веројатно (не сум сигурен) е истата сума која Америка треба да ја плати за да ја нападне Аљаска, Унгарија.
Сумата зависи од бројот на жители во регионот а можеби и дали има и од кој квалитет болница и одбрамбен систем...
btw, лоша вест.
од ден. 714 ќе треба 100 наместо 30 голд за склучување договор/алијанса со некоја држава. Ова е лошо за малите/новите држави.... Пример за договор со 10 земји би требало 1000 голд месечно (за обновување)
Така да сега малите ќе го кркаат стапот и ќе гледаат да склучат со 3-4 најголеми држави и толку..
Крај и за големите алијанси од 25-30 држави??
Сега глеадм многу луѓе се бунат за ова.Многу глупава одлука на админите со цел да ги намалат МПП-те.А можеа комотно да воведат ограничување,на пр. само 5 или 6 МПП,ама кретените мораа да им ја дигнат цената.Е ај сеа ако не нападне Гејлада,како ќе се одбраниме?!
Сега глеадм многу луѓе се бунат за ова.Многу глупава одлука на админите со цел да ги намалат МПП-те.А можеа комотно да воведат ограничување,на пр. само 5 или 6 МПП,ама кретените мораа да им ја дигнат цената.Е ај сеа ако не нападне Гејлада,како ќе се одбраниме?!