Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахах ае ке пробам и јас ова... ама глупо е што он ти дава мал избор на утакмици али ај,ке пробам... може и од акаунт да се игра така? немора од орг?

Еве и Drash II Makedonski гледам добил 16 злато.. инаку не е така последниот артикл е најнов и затоа нема толку утакмици види ги тие подоле скоро сите лиги ги има дури и втора лига, инаку од кај сакаш можеш да се кладиш.

Јас овие ги добив.. пишува и во неговиот весник :)

Chievo - AC Milan 2 @ 2.00
Villarreal - Malaga 1 @ 1.65
Auxerre - Lille 1 @ 2.50

bets: 5 Gold posible win: 41.25 Gold
---------------------------------------
Fenerbahce - Galatasaray 1 @ 2.25

bets: 10 Gold posible win: 22.50 Gold

Ја еднаш имав ставено и изгубив 3 голд:tapp:
Ме сјеба Славен Белупо.

Еве и Drash II Makedonski гледам добил 16 злато.. инаку не е така последниот артикл е најнов и затоа нема толку утакмици види ги тие подоле скоро сите лиги ги има дури и втора лига.

Auxerre - Lille 1 @ 2.50

ооо... со 15 голд си добил 60+... месец ипол работа на ереп...хахах брао брао...

Ја еднаш имав ставено и изгубив 3 голд:tapp:
Ме сјеба Славен Белупо.

Не се разбирам од Хрватски фудбал ама знам еднаш играа два Загреба едниот НК ли така некако беше знам за домаќинот беше 8 коефициент ставив 3 злато на него и добив насреќа :)

ооо... со 15 голд си добил 60+... месец ипол работа на ереп...хахах брао брао...

Беше привремена банирана ова All In оти имаше ставено во Shout видео некои па играчот eCopyright имаше отворено кладилница исто така фанав со 5 злато мислам земав 33.80 можеш да видиш тука ептен добро ми тргна ем се обезбедив со бесплатна Q5 куќа од тие пари :)

Еве и Drash II Makedonski гледам добил 16 злато.. инаку не е така последниот артикл е најнов и затоа нема толку утакмици види ги тие подоле скоро сите лиги ги има дури и втора лига, инаку од кај сакаш можеш да се кладиш.

Auxerre - Lille 1 @ 2.50

Да да јас прв пат ставив 5 голд и земав 16.5 голд. Не знаев дека има и овде кладилници хаха страшно еј...
Ај другата недела ќе ставиме нешто повеќе =D

p.s. :nenene:Не е Drashhh II Makedonski туку Drashhh_III_Makedonski:kez::pos2:

Не се разбирам од Хрватски фудбал ама знам еднаш играа два Загреба едниот НК ли така некако беше знам за домаќинот беше 8 коефициент ставив 3 злато на него и добив насреќа :)

Беше привремена банирана ова All In оти имаше ставено во Shout видео некои па играчот eCopyright имаше отворено кладилница исто така фанав со 5 злато мислам земав 33.80 можеш да видиш тука ептен добро ми тргна ем се обезбедив со бесплатна Q5 куќа од тие пари :)
Динамо Загреб против Загреб,педериве од Загреб бункер се ставија и од единствената шанса гол дадоа.:tapp::tapp:Иначе едните се први другите последни затоа и толкав коефициент.

од вечерва претседател на Macedonia timeless стана Ален.
Бев во Унгарија со МФ и тој како член на партијата со најголем експириенс стана претседател.

Моментална ситуација во Русија. :tv:

Kangwon

1. 29 гласа,
2. CikoMKD (Macedonia timeless во коалиција:pos2: со Козаците) 27 гласа
-----------
3. 8 гласа
4. 7 гл.
5. 7 гл.
6. 1 гл.
7. 0 гл.

Volga Vyatka

1. Macedonian_Lion ( Козаци) 26 гласа
2. 14 гласа
---------------
3. 9 гласа
4. 4 гл.
итн.

Chagang

1. Гоце Делчев (Комунистичка партија :pos2:) 10 гласа
2. 3 гласа
-----------------

3. 1 гласа
4. 1 гл.
итн.

Temporary suspension(1 Day) You receieved 1 forfeit points

You have not respected the 3rd eRepublik Citizen Law, regarding insults.
3.1 No vulgarity, insults, spam, or advertising for external products or services are allowed.​
---
You have received one day temporarily suspension, 1 FP have been added to your citizen profile and the abusive shout has been removed. The above decision has been taken as a result of your shout: "Greece is Ethiophia, no no its GAYLAND!!!" You may return to the game after your punishment has expire. Regards The eRepublik Team read less | appeal

HAHAHAHA баш за изборите :)

macedonian_lion извињавај(ти ветив дека ќе те гласам) ама и без мене си во конгрес

Честито на конгресмените :)

на пола саат до крај, почна полнењето на гласачки кутии во Русија...Уште се држиме

едит. CikoMKD отпадна. 20-тина гласови во последниве 5-10 минути доби третиот.

едит.2 Отпадна и Гоце Делчев. на 4 минути до крај.

Крај на гласањето.
Мислам дека Macedonian_Lion е избран.

Инаку за последните пола саат од гласањето што се уклучив, имаше кампања со реклами да се гласа ПРОТИВ кандидатите на Козаците така да од околу 5 конгресмени на крај остана само Macedonian_Lion (и тоа и ова не е 100% сигурно дека крш беше последните минути)

аииии.. што се десило сабајлево бе....

честитки до Мацедониан_Лион ака Црешево... ЦИко изгуби во последни моменти изглеа...

аииии.. што се десило сабајлево бе....

честитки до Мацедониан_Лион ака Црешево... ЦИко изгуби во последни моменти изглеа...

Третиот во регионот CikoMKD кај што беше, е од најголемата партија во Русија и партискиве војници гласаа во последните минути кај што најмногу им требаше.

Истото и за Гоце Делчев се деси.

Црешево мислам дека го спаси тоа што во неговиот регион тој од Free Russia беше втор (влегуваше)

Изгледа Free Russia се најорганизирани. А втората партија не се како нив.

да и јас пратев до кај 3 саат и стварно така бидна во Кангвон имасе полнење на кутии:toe: али ипак барем еден кандидат македонец добивме:smir:

Честитки до Мацедониан_Лион, мене ме надгласаа русине, мислев дека сигурно ќе влезам али тоа е... фала за сите шо гласаа за мене

Честитки до мацедониан_лион, можевме и повеќе конгресмени да имаме ама тоа е. И вака е добро.

Само да ве известам дека ќе го напуштам преседателското место во партијата Македонија Вечно, имам други планови така да...

Иначе за кладилницава му бапнав 9 голд на Колон против Сан Лоренцо па ако тепа ќе зеам 19 голд:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom