Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мавнете му репорт на овој к*роглавиот - Dickheadcrab
Спамира и досадува по Македонските весници..

Како причина, наведете ги линковите каде не нарекува retards и спамирањето.

http://www.erepublik.com/en/article...greeks-to-celtic-germanic-slavic--985652/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/two-years-from-changing-our-lifes--985659/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/macedonians-unte-yourself--985644/1/20

..а можеби да има и уште, па ако ги најдете додадете ги

Abe sea ja stopirale vaa strana : www.erepublik.ws vo nea imame sugestija za addnuvanje na mk so 1233 glasa nemoj da ja izbrisaat ke ima boomboom pow :D

Не ја "стопирале", туку ја "паузирале".. алатките кои ги содржи се зависни од API-от на eRepublik (исто како и сите останати алатки поврзани со eRep) кој не работи веќе неколку дена.

Има ли некој од вас (пристап до) листа на еР корисници кои се членови на некоја група/војска? Не е важно дали е државна или приватна, дали е во матичната држава или во странство, битно да е активна група на корисници со исти интереси (пр.: грчка војска, англиска војска, МФ, некој takeover squad..). Развивам една апликација/алатка, па сакам да ја тестирам. И не се секирајте, имињата нема да бидат објавени :)

пошто транспарентно сакам да си ја водам партијата, сакам да ви објавам писмо од претседателот на Macedonia Timeless(партија) Од русија.

Kako clen na partijata Macedonia Timeless vi predlagam na vas kako pretsedatel na partijata, da im predlozite na site makedonci vo Indonezija, masovno preseluvanje vo Rusija, em podobra ekonomija, politika, i poveke clenovi vo Macedonia Timeless. 48mkd timeless + 49indo-mkd = 97 makedonski clenovi! Pozdrav, obedineti za eMakedonija

што мислите, Македонски индонезијци, да се селиме или да си останеме во Индонезија?

Pa stvarno treba site da ideme na edno mesto. Jas sum za.

пошто транспарентно сакам да си ја водам партијата, сакам да ви објавам писмо од претседателот на Macedonia Timeless(партија) Од русија.

што мислите, Македонски индонезијци, да се селиме или да си останеме во Индонезија?

Не сум ти го пратил ова јас.

Дојдете во русија сите да бидеме на едно место повеке ке успееме

Imam ponudeno mesto za kongesmen vo rusija od mojata partija ako saka nekoj neka me kontaktira na igrata.

Би било добро ако дојдат повеќе во Русија.
Супер економија плус ке влезат во фалангата и таа ке зимаат по некој денар...

И јас сум за идам за 2-3 дена у Русија... бај д веј со Индонезиско државјанство можам ли да се борам за Русија или треба пак да терам борби за Индонезија?

И јас сум за идам за 2-3 дена у Русија... бај д веј со Индонезиско државјанство можам ли да се борам за Русија или треба пак да терам борби за Индонезија?

Се бориш за таа земја во која се наоѓаш моментално, државјанството нема врска.

У која фаланга, колку пари, и што requirements бараат? И дали ќе постојат уште долго уопште? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom