Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Напишав артикл за Република Македонија на 33 јазици и админите ми го избришаа, само немој ова да значи увертира на еФИРОМ

Напишав артикл за Република Македонија на 33 јазици и админите ми го избришаа, само немој ова да значи увертира на еФИРОМ

spored mene vo adminite ima nekoj Grk:D:P pa mn jadaat gomna ke ja igrame igrava uste 2 meseca ako ne ja stavaat eMacedonia ke pisime site na adminite da odaat vo PM moze vaka??

spored mene vo adminite ima nekoj Grk:D:P pa mn jadaat gomna ke ja igrame igrava uste 2 meseca ako ne ja stavaat eMacedonia ke pisime site na adminite da odaat vo PM moze vaka??

Нема во админите грци имаше артикл со нив во нивниот весник, и дај не претерувајте знам дека сакаме да пишуваме тоа што треба и не треба али има правила на играва неможе кој што сака да пишува. Ако пријавиме и ние артикл го бришат секогаш.

Не бев тука 3 дена, може некој да ми каже у кратки црти што се дешаваше? Да не има пак некој баниран?

Нема во админите грци имаше артикл со нив во нивниот весник, и дај не претерувајте знам дека сакаме да пишуваме тоа што треба и не треба али има правила на играва неможе кој што сака да пишува. Ако пријавиме и ние артикл го бришат секогаш.

Можеби нема админи Грци нз, но очигледно некој од админите е благонаклон кон Грците.

Зошто ми го избришаа артиклот??? Како може поинаку да се сфати тоа? Во артиклот пишуваше само Македонија на повеќе јазици. Ако админите мереа со истиот аршин требаше сите оние коишто не нарекоа вардарска или скопја во коментарите да ги придупредат и нив во најмала мера... ама тоа е се случи

Можеби нема админи Грци нз, но очигледно некој од админите е благонаклон кон Грците.

Зошто ми го избришаа артиклот??? Како може поинаку да се сфати тоа? Во артиклот пишуваше само Македонија на повеќе јазици. Ако админите мереа со истиот аршин требаше сите оние коишто не нарекоа вардарска или скопја во коментарите да ги придупредат и нив во најмала мера... ама тоа е се случи

Не зборував за твојот артикл зошто не ни успеав да го видам кога кликнав веќе линкот не постоеше, за вардарска, скопје, монкејдониа како они што викаат доколку ги пријавите даваат казнени поени.

И мене ми беше избришан артиклот со 2000+ гласови и 500+ коментари али зошто и јас незнам :(

Не стигнав да ги пријавам, мн брзо ја избришаа статијата

Добро што е финтава со овие посерани админи, ни на ПП не враќаат.
Веќе 2-3 тикета ни А ни Б од нив...

ФАК!

Предлог:
Сите да ставиме слика од Тоше на профилите
Што викате?

и ја ке ставам..

јас су За само стај ја тука сликата една иста да ни биде :toe:

оваа?
ToseAngel2Improved.jpg

Напишав во мојот весник за бришењето на твојот артикл и мојот можеш да прочиташ.
Не ми го отвара тој линкот на ПП што го прати... ми отвара некои функции таму глупости -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom