Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1521455 R3k0p

Ми вика дека е од Кичево а има хрватска ип, EPIC FAIL ! :vozbud: избришете го од пријатели најверојатно грк што живее во Хрватска па така разбира по малку македонски и Кичево не го пишува вака туку со (ć = ч) сеа незнам дали е навистина Хрвативе мислеа да го бутнат тука или грциве напраиле нешто.

jas go pitav od kade e i vidi sto se desava:

Re: hi

Јас сум македонски Но, јас се преселив во Хрватска

Druga Poraka od nego:

no sum živeel vo Kičevo 7 godini-dr font ccc kakov nob e 4ovekov

со србиве,во какви односи сме??? гледам некогаш не поддржуваат,сега у весникот стајле македонија е гр***...?

Aбе, да ве прашам нешто, како праите пари?
Малце глупо прашање знам...ама освен од работа, и од по некој медал, од кај правите пари? Пошо еве јас почнав да си трошам пари за оружја си купувам, и до сега сјебав некој 20тина голд, што за мене е многу...иам уше 36 голд значи негде ~45 оружја Q5...т.е. 4к демиџ едвај...ама сепак...после тоа од каде пари? кога едвај 0,42 злато со работа зиам?

Малце глупо прашање знам...ама освен од работа, и од по некој медал, од кај правите пари? Пошо еве јас почнав да си трошам пари за оружја си купувам, и до сега сјебав некој 20тина голд, што за мене е многу...иам уше 36 голд значи негде ~45 оружја Q5...т.е. 4к демиџ едвај...ама сепак...после тоа од каде пари? кога едвај 0,42 злато со работа зиам?

13 руб од работа и 12 руб од фалангата.
и понекогаш медал или некој пријател ако стигне левел 6.
тоа е..

па од таму се парите бе... како што кажа,работа,поканување пријатели, и од медалите, 30 дена работење, овој за 5/10/15 стренгт... тоа е тоа,од друго место нема пари... хехех,или ако имаш к3 копанија или појака...

13 руб од работа и 12 руб од фалангата.
и понекогаш медал или некој пријател ако стигне левел 6.
тоа е..
еве јас со 5ленд тоа се 10 руб и иам 7+ str и сум Colonel, има место за мене у фалангата? и колку пари ке ми даваат? и со какви оружја треба да се тепам?

еве јас со 5ленд тоа се 10 руб и иам 7+ str и сум Colonel, има место за мене у фалангата? и колку пари ке ми даваат? и со какви оружја треба да се тепам?

за место прашај го Cresevo на форумот(Macedonian_Lion на ереп) ке ти даваат 9 руб...

Не трошете на Q5 оружје, доста ви е генерал да стасате на почеток премногу пари се трошат пример до FM а дава само 20-30 повеќе штета од General јас отсега само со к1 ќе се борам доста ми е 50.000 демиџ кога тогаш ќе стигнам и со к1 FM. Добро е да правите компании али секако не помалку од Q3 и прашајте пред да правите и обично правете ги за суровини кога ќе се додаде Македонија да може да извезувате таму пр. железо/нафта/дијаманти изгледа ќе ни дадат жито така да тогаш ќе купите само лиценца и барем државата ќе зима нешто али сепак ќе помогнете зошто ќе требаат компании или чувајте ги да отворите во eMacedonia.

Не трошете на Q5 оружје, доста ви е генерал да стасате на почеток премногу пари се трошат пример до FM а дава само 20-30 повеќе штета од General јас отсега само со к1 ќе се борам доста ми е 50.000 демиџ кога тогаш ќе стигнам и со к1 FM. Добро е да правите компании али секако не помалку од Q3 и прашајте пред да правите и обично правете ги за суровини кога ќе се додаде Македонија да може да извезувате таму пр. железо/нафта/дијаманти изгледа ќе ни дадат жито така да тогаш ќе купите само лиценца и барем државата ќе зима нешто али сепак ќе помогнете зошто ќе требаат компании или чувајте ги да отворите во eMacedonia.
ама јас уште не сум џенерал...како и да е, колку голд треба да одтргнам за gathering фирма у македонија? сосе лиценци со се?

ама јас уште не сум џенерал...како и да е, колку голд треба да одтргнам за gathering фирма у македонија? сосе лиценци со се?

110~ злато би ти завршиле работа за фирма надвор од Македонија + лиценца кога ќе ја додадат али подобро отвори во Македонија тогаш, чувај го златото и не се тенкајте со к5 оружје штедете јас се зафркнав и за BH медаливе сега почнав да собирам злато, само за 2x BH медали потрошив прку 130 злато. Сега имам ептен малку злато а 40~ пријатели скоро покането ама учиме од грешките доста ти е генерал сега мавај со к1 оружје.

јас се борам само со q1 оружје.100 штета правам од 1 борба.
Не ми треба повеќе сеа,подобро ке собирам злато да ги искористам во некоја борба во Македонија(кога ке ја додадат) а плус сум генерал,не се брзам за ФМ :)

110~ злато би ти завршиле работа за фирма надвор од Македонија + лиценца кога ќе ја додадат али подобро отвори во Македонија тогаш, чувај го златото и не се тенкајте со к5 оружје штедете јас се зафркнав и за BH медаливе сега почнав да собирам злато, само за 2x BH медали потрошив прку 130 злато. Сега имам ептен малку злато а 40~ пријатели скоро покането ама учиме од грешките доста ти е генерал сега мавај со к1 оружје.
110 злато?!фејс

јас едвај 36 иам -_-
како ќе напраам 110 злато, никако...
joк за мене фирма...пак ќе бидам радник...ајт у п*чку м*тер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom