Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала уште еднаш еј се борив качив експириенс се зачленив во партијата и гласав за тебе лазароса:smir:
П.С: доби некој од пријатели што ми се на ереп 5 злато зш качив лвл 6+

Ај ако може некој да ми даде 10 велнес минимум да се кренам малу гледам сум паднал избрзав пред некој ден заборајв да се излечам.
Никот ми е dzimi123, фала.

Ај ако може некој да ми даде 10 велнес минимум да се кренам малу гледам сум паднал избрзав пред некој ден заборајв да се излечам.

Прати ми голд на Kiril Stipsa AD ќе ти купам подароци, ќе ти ги пратам преку offer a gift и ќе ти го вратам кусурот.

За ваква помош обраќајте се со ПП до Macedonia Red Cross

За ваква помош обраќајте се со ПП до Macedonia Red Cross

Тоа е за нови играчи а тој не е нов. Не може да се трошат пари од таму за некој што заборавил да се лечи во болница...плус има добиено 5 голд од играта и може да си ги плати подароците...

Фала уште еднаш еј се борив качив експириенс се зачленив во партијата и гласав за тебе лазароса:smir:
П.С: доби некој од пријатели што ми се на ереп 5 злато зш качив лвл 6+

ti prativ 3 gifta sea imas 43 well,, bori se i le4i i uzivaj :D i ne se nerviraj

Ako moze site masovno da se soberime sto imame vesnici da pisuvame ista statia za eMacedonia i site da dosagjame na adminite veke ne mi e interesno da igram vo dr drzava ako moze da se dogovorime i da napravime masoven revolt vo eSvetot za dodavanje na eMacedonia so vesnicite pozz

Ako sakate TO da napravime na drzava(Switzerland) im dadoa 1 region i baraat nivnite igraci da dojdaat nazaad vo drzavava pa nie da ojdeme ke se kanditirame za congresss prvo pa potoa ke odime na president of country DALI OVA E MOZNO ILI NE?
TOLKU OD MENE VIDIMOSE SUTRA:D

Borba vo rusija: http://www.erepublik.com/en/battles/show/7730
jas nemozam da odam za Hungary gazdava ne mi dava otkas ke ima pcuenje ja gledam :D

Одлични вести од Русија! :)

Од МореданКантосе и Козаците побарав еден член на Macedonia timeless (претходно For Freedom and Peace партијата) партијата преку неговата партија да се кандидира во слабо населен регион кој јас ќе го одберам.(без болница)
Тој дури ми предложи дека прифаќа и двајца да се кандидираат а тој да одобри на 24-ти Октомври.
Јас сум скептичен за ова и сега-за сега сум за еден. Затоа што сме 39 членови од кои 8 или 9 не се од Македонија.
Па апелирам сите вие кои сте во Русија и имате руско државјанство и не сте во никоја партија или сте расштркани во други партии (кај комунистите, кај за слободна русија, кај imperium party итн.) да се зачлените во Macedonia timeless.
Ако сме над 50 - 55 членови би можело да се размислува за двајца.

До вечер или до утре попладне на официјалниот наш eRep форум ќе отворам посебна тема на партијата каде ќе ги напишам принципите на партијата и принципите за доаѓање до кандидат за претседател (на партијата) и до кандидати за конгрес.
И што е должноста на кандидатот за конгрес за време на неговата кампања.

Сите кои не сте членови на тој форум регистрирајте се и пратете му порака на Ајсшутер од форумов или Мартин Давитковски за да ве одобри. Малце да го размрдаме и тој форум.

Примете ме на форумот македонски за ереп...ник: Мario Deviance (ко на ереп исто)

едит: COLONEL! :vozbud::vozbud:

Примете ме на форумот македонски за ереп...ник: Мario Deviance (ко на ереп исто)

едит: COLONEL! :vozbud::vozbud:

Прати му ПП на Мартин Давитковски на еРеп и ќе оди побрзо...

бај д веј ЧЕСТИТО :smir:

Чао Индојанци јас си отидов за Русија! Каљиниград е мојата нова локација. Иако со Индонезиско државјанство - добро ме примија во околината и веќе си најдов работа и добра теретана за вежбање. Тука во Русија имам подобар статус како војник и вработен него Русија па повеќе ме почитуваат. Како Генерал веќе е друга приказната. Се надевам дека сега ке ме примат во фалангата...

Инаку се откажувам од алкохолот. Ми ја уништува кариерата.

niet.jpg

Чао Индојанци јас си отидов за Русија! Каљиниград е мојата нова локација. Иако со Индонезиско државјанство - добро ме примија во околината и веќе си најдов работа и добра теретана за вежбање. Тука во Русија имам подобар статус како војник и вработен него Русија па повеќе ме почитуваат. Како Генерал веќе е друга приказната. Се надевам дека сега ке ме примат во фалангата...

Инаку се откажувам од алкохолот. Ми ја уништува кариерата.

niet.jpg

ВЕЛКОМ КОМАРАД :salut:...МАДР РАША ИС ОЛВЕЈС ХИР ФОР ЈУ

а иначе и јас не пијам...кога нема :pos2::pos2:

ОооОооо ми го дигнаа ранкот на
icon_position_military_lieutenant.gif

Lieutenant

Ај сега идемо далје...хехех

lazarosa cekam da mi kazes dali moze da se jandidiram vo Kangwon za kongres preku nasata partija ke delam povratni bileti za site so ke glasaat.:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom