- Член од
- 18 јануари 2009
- Мислења
- 1.407
- Поени од реакции
- 339
Напишав артикл за Република Македонија на 33 јазици и админите ми го избришаа, само немој ова да значи увертира на еФИРОМ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напишав артикл за Република Македонија на 33 јазици и админите ми го избришаа, само немој ова да значи увертира на еФИРОМ
spored mene vo adminite ima nekoj Grkpa mn jadaat gomna ke ja igrame igrava uste 2 meseca ako ne ja stavaat eMacedonia ke pisime site na adminite da odaat vo PM moze vaka??
Нема во админите грци имаше артикл со нив во нивниот весник, и дај не претерувајте знам дека сакаме да пишуваме тоа што треба и не треба али има правила на играва неможе кој што сака да пишува. Ако пријавиме и ние артикл го бришат секогаш.
Можеби нема админи Грци нз, но очигледно некој од админите е благонаклон кон Грците.
Зошто ми го избришаа артиклот??? Како може поинаку да се сфати тоа? Во артиклот пишуваше само Македонија на повеќе јазици. Ако админите мереа со истиот аршин требаше сите оние коишто не нарекоа вардарска или скопја во коментарите да ги придупредат и нив во најмала мера... ама тоа е се случи
Не бев тука 3 дена, може некој да ми каже у кратки црти што се дешаваше? Да не има пак некој баниран?
Не стигнав да ги пријавам, мн брзо ја избришаа статијата
Предлог:
Сите да ставиме слика од Тоше на профилите
Што викате?
јас су За само стај ја тука сликата една иста да ни биде![]()
и ја ке ставам..
оваа?![]()
Не ми го отвара тој линкот на ПП што го прати... ми отвара некои функции таму глупости -.-Напишав во мојот весник за бришењето на твојот артикл и мојот можеш да прочиташ.