Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ИНдонезијци, членови на индо-македонската партија, гласајте !
http://www.erepublik.com/en/elections/country-49-election-party-1741-date-2009-10/1
да не одам одоколу и да ви давам лажни ветувања за иднината, преоѓам на главната работа- кој ке гласа за мене вреќа брашно, пенкала , маички и кафе браво со можност за награда!:)
Бројчето што ке го заокружите е единица a гласате за едниот и единствен http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1940632
Гласано!
Пак нема борби во Индонезиа. И вчера не се борев. Че ги пукам! :@
Тапа е вака без војни бе...Не ми е јасно мирољубивине земји како левелираат уопште..

Македонци во Русија, а посебно членовите на For freedom and Peace!
Тие што не гласале до сега!
Да му помогнеме на MoredanKantose да не му направат ТО на партијата. Замолени сме да му помогнеме колку можеме.

Greetings!
We are being victims of a TO attempr from keks-n. If you can send help I would greatly appreciate. Thank you.

Јас и онака сум единствен кандидат, така да тие кои не гласале напуштете ја партијата, влезете во Козаците и гласајте за MoredanKantose ! После вратете се во For Freedom and Peace :icon_mrgr

Гласано.
Гледам он еден глас само има... кој ли можел да гласа за него? Сам себе га гласао или да? :pos: :pos: :pos:
aко не друго барем 2 голд ни остави кандидатов за употреба :)

за nikola gorgiev да глсаме ?

ццц немам доволно експириенс да влезам во партија и да гласам :nesvest: имам 33 ми треба 40 а нема борби во последно време во русија така да ке ми треба време да качам левел а џабе нема да можам да гласам ке минат изборите :toe:

Гласано.
Гледам он еден глас само има... кој ли можел да гласа за него? Сам себе га гласао или да? :pos: :pos: :pos:

да, сам за себе можеш да гласаш:pos2:

ццц немам доволно експириенс да влезам во партија и да гласам :nesvest: имам 33 ми треба 40 а нема борби во последно време во русија така да ке ми треба време да качам левел а џабе нема да можам да гласам ке минат изборите :toe:

битка

Уште 3 саати трае битката. Ако се бориш 5 пати x 2 експириенс ќе добиеш 10 и ќе имаш над 40 и ќе можеш да гласаш.

да, сам за себе можеш да гласаш:pos2:

битка

Уште 3 саати трае битката. Ако се бориш 5 пати x 2 експириенс ќе добиеш 10 и ќе имаш над 40 и ќе можеш да гласаш.

Не можам ни да се борам ја 1 со мојот велнес а не па 5 пати лелеле колку се нервирам ке пукнам аууу 39 велнес ц ц ц ни за избори да гласам ни да се борам па да се откажам од животот лелеле

Не можам ни да се борам ја 1 со мојот велнес а не па 5 пати лелеле колку се нервирам ке пукнам аууу 39 велнес ц ц ц ни за избори да гласам ни да се борам па да се откажам од животот лелеле

кажи ник да ти пратам гифт, ќе имаш над 40 ќе се бориш еднаш па ќе се лечиш и ќе имаш +80 после ќе се бориш уште 3 или 4 пати додека имаш над 40 експириенс

сега како што прочитав само за да гласаш ти треба 35 експиринес а за да се приклучиш на партија ти треба 40.

така да само за да гласаш доста ти е и 35 експириенс.

Kazi kako ti e Acc ke ti pratime gifts pa ke se boris vo 21:00 nase vreme vo somgotia(Latvia)

Ник ми е Gadze Фала на сите за подршката :smir: :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom