Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака братучедот ми се откажа од еРепублик... неговиот акаунт сеуште стои па ако има некој заинтересиран да каже нека ме ПП ќе му кажам Ник и пасворд да не иде така на гробишта.

Инаку има 11 левел уште 2 искуство за 12 левел
моментално има 23 велнес па ќе треба со гифтови да се лечи

па ако сака некој нека каже...

WTF? :tapp:

Се уклучувам и што да видам околу 40 злато ги нема од банката во донации нема ништо за тоа, и им пишав тикет на админите најверојатно ќе го вратат златото ќе проверат ип адреси, и ако не го вратат лично јас ќе соберам колку што нема ( не веднаш бидејки немам толку) оти единствено јас и CikoMKD ја имавме лозинката на организацијата.

Инаку еве што ставав прееска понуди на маркетот, ставив RUB, RSD и IDR.

We inform you that 0.2 RUB have been sold for 0.0074 GOLD from the citizen account using the offer posted on the monetary market.
2 hours ago
We inform you that 342 RUB have been sold for 12.654 GOLD from the citizen account using the offer posted on the monetary market.
3 hours ago
We inform you that 64.8 RUB have been sold for 2.3976 GOLD from the citizen account using the offer posted on the monetary market.

А другите стојат уште.

x0pt15.jpg

Ако случајно не го вратат, јас ќе дадам од моето злато не веднаш зошто имам околу 25~ сега, и веќе не планирам да ја водам организацијава ја давам на некој што ќе се договорите кој сакате да биде.
:jaj:

Конечно Hard Worker Medal....ПРВ!....
Многу заостанувам со медаЉиве...
...не е битно, добро ми дојдоа 5г за орудија :)

Ако може малце помош со гифтови денеска качив 5-ти лвл отидов да се борам со 45 велнес сега имам 34 и некое оружје ако имате вишок позз :smir:

Ако може малце помош со гифтови денеска качив 5-ти лвл отидов да се борам со 45 велнес сега имам 34 и некое оружје ако имате вишок позз :smir:
Не ти требаат гифтови...Иди излечи се и ке ти даде велнес, прави вака се дур велнесот не ти седи на 100...Кога велнесот ке ти дојде до сто, ке можеш да се бориш повеќе пати, во однос со работата и квалитетот на болницата - толку пати ке се бориш, ке си израчунаш секој ден на 100 да завршуваш.

Незнам дали видовте Kole od Lerin го банираа поради спам...

Јас пишав опен летер од админите да го вратат па треба поддршка...можете да се потпишете тука

WTF? :tapp:

Се уклучувам и што да видам околу 40 злато ги нема од банката во донации нема ништо за тоа, и им пишав тикет на админите најверојатно ќе го вратат златото ќе проверат ип адреси, и ако не го вратат лично јас ќе соберам колку што нема ( не веднаш бидејки немам толку) оти единствено јас и CikoMKD ја имавме лозинката на организацијата.

Инаку еве што ставав прееска понуди на маркетот, ставив RUB, RSD и IDR.

А другите стојат уште.

x0pt15.jpg

Ако случајно не го вратат, јас ќе дадам од моето злато не веднаш зошто имам околу 25~ сега, и веќе не планирам да ја водам организацијава ја давам на некој што ќе се договорите кој сакате да биде.
:jaj:

јас прееска да проверам нешто,се ставам и ми вика ПАССВОРД ИНКОРЕКТ, а нов пасс стајв, 10+букви,пари немаше украдено... и одма отидов на форгот пасс,по маил ми пратија верификација... сеа пассот е 20тина букви и бројки... незнам што се случува...

јас прееска да проверам нешто,се ставам и ми вика ПАССВОРД ИНКОРЕКТ, а нов пасс стајв, 10+букви,пари немаше украдено... и одма отидов на форгот пасс,по маил ми пратија верификација... сеа пассот е 20тина букви и бројки... незнам што се случува...

Можно е и денеска да имало хак атакт но ги вратија вчерашните пари на тие што им беа хакнати, може и денеска да е нешто до 13:00 бев тука се си беше нормално сега се враќам ги нема, им пишав на админите.

Не ги мењај сите пари во злато,ќе треба и нешто пари да иаме.Сите банки имаат и дел во некој друга валута не во голдови.

Конечно Hard Worker Medal....ПРВ!....
Многу заостанувам со медаЉиве...
...не е битно, добро ми дојдоа 5г за орудија :)

И јас денес прв медал. Hard Worker.
Уште ептен малце за 5 strenght и уште еден. А да поканам уште 2ца - society builder.

:vozbud:

Се палам на медали. :icon_bigg
Иначе 15ка качив денес, и утре прв пат ќе се борам со оружје.
И Тонех вели имам многу пари за положбата во која сум, што ме прави среќен! :icon_lol:

Ај некој нека ми каже некоја банка во Русија за да ги ставам парите ама банката да има голема камата

Незнам дали видовте Kole od Lerin го банираа поради спам...

Јас пишав опен летер од админите да го вратат па треба поддршка...можете да се потпишете тука

кај да кликнеме за да се потпишеме? или треба само на subscribe да се кликне?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom