ај ако може некој да ми прати пари у русија сум акаунт ми е Аsuma MKD ве молам банкрот усе малку сум
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
We inform you that 0.2 RUB have been sold for 0.0074 GOLD from the citizen account using the offer posted on the monetary market.
2 hours ago
We inform you that 342 RUB have been sold for 12.654 GOLD from the citizen account using the offer posted on the monetary market.
3 hours ago
We inform you that 64.8 RUB have been sold for 2.3976 GOLD from the citizen account using the offer posted on the monetary market.
Не ти требаат гифтови...Иди излечи се и ке ти даде велнес, прави вака се дур велнесот не ти седи на 100...Кога велнесот ке ти дојде до сто, ке можеш да се бориш повеќе пати, во однос со работата и квалитетот на болницата - толку пати ке се бориш, ке си израчунаш секој ден на 100 да завршуваш.Ако може малце помош со гифтови денеска качив 5-ти лвл отидов да се борам со 45 велнес сега имам 34 и некое оружје ако имате вишок позз :smir:
WTF?
Се уклучувам и што да видам околу 40 злато ги нема од банката во донации нема ништо за тоа, и им пишав тикет на админите најверојатно ќе го вратат златото ќе проверат ип адреси, и ако не го вратат лично јас ќе соберам колку што нема ( не веднаш бидејки немам толку) оти единствено јас и CikoMKD ја имавме лозинката на организацијата.
Инаку еве што ставав прееска понуди на маркетот, ставив RUB, RSD и IDR.
А другите стојат уште.
![]()
Ако случајно не го вратат, јас ќе дадам од моето злато не веднаш зошто имам околу 25~ сега, и веќе не планирам да ја водам организацијава ја давам на некој што ќе се договорите кој сакате да биде.
:jaj:
јас прееска да проверам нешто,се ставам и ми вика ПАССВОРД ИНКОРЕКТ, а нов пасс стајв, 10+букви,пари немаше украдено... и одма отидов на форгот пасс,по маил ми пратија верификација... сеа пассот е 20тина букви и бројки... незнам што се случува...
Конечно Hard Worker Medal....ПРВ!....
Многу заостанувам со медаЉиве...
...не е битно, добро ми дојдоа 5г за орудија![]()
Незнам дали видовте Kole od Lerin го банираа поради спам...
Јас пишав опен летер од админите да го вратат па треба поддршка...можете да се потпишете тука
кај да кликнеме за да се потпишеме? или треба само на subscribe да се кликне?