Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
што е финтава со оваа Macedonian Depository некој од нас ја отворил или грциве пробуваат пари да извлечат од нас???

локација, грција, регион македонија, во пријатели сите се македонци а од донации има 30 грчки пари и тоа од некој грчки клошар а аватар на организацијата е Голема Македонија (вардарска + егејска + пиринска) па сега ми е чудно тој да донира пари а во shout има работи од типот Albanoi enantion skopianon, Racism is like a Turk, it should not exist.

Еј аднувајте го во пријатели и црвениот крст нека му прати некое лепче и некој гифт на igorzaf.Се регситрира и неиграше 5-6 дена, и тек сега почна да го игра.Велнесот му е на 26.4 левел е.Јас го помагав колку можев со гитови али му треба уште.

Нема битки во Индонезија? :nesum:

Има! Претстави се со името од еРеп. Па ако се погодиме тогаш не ќе е проблем да воркаш кај мене ;)
:tv:

Ge4eMKD

Manufacturing
icon_skill_manufacturing.gif
3.1

Land
icon_skill_land.gif
0.5

што е финтава со оваа Macedonian Depository некој од нас ја отворил или грциве пробуваат пари да извлечат од нас???

локација, грција, регион македонија, во пријатели сите се македонци а од донации има 30 грчки пари и тоа од некој грчки клошар а аватар на организацијата е Голема Македонија (вардарска + егејска + пиринска) па сега ми е чудно тој да донира пари а во shout има работи од типот Albanoi enantion skopianon, Racism is like a Turk, it should not exist.

Неверувам дека типот е македонец така да одбегнувајте го и не донирајте кај него:smir:

И јас сум го имал во френдс. Појма немам од каде....

Како е можно некои да имаат помалку exp или lvl од мене а да имаат повеќе strength ?

Како е можно некои да имаат помалку exp или lvl од мене а да имаат повеќе strength ?

Краток одговор: веројатно играат подолго од тебе :)

Уште пократок живееле/живеат во земји каде што нема борби имаше случаи кога играчот има 20 стрејнџ а има 1000 штета направено во Пакистан мислам беше, исто беше и со играчот Ano сега го води србин кога го зема имаше 1000 штета направено т.е го купил од Пакистанец мислам, Ano е поранешен CarKralj министерот за одбрана на Србија.

Имам предлог од Dragje да напишам уште еден артикл за Македонија ќе го направам тоа само ми треба убаво составен текст, инспирација можете да имате од текстов исто така да им објасниме со добр некои работи на грците само тоа да биде напишано општо, за најдобриот кој ќе направи артикл (да го прати по ПП) добива 2 злато од мене, ајде кандидати ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom