Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како е можно некои да имаат помалку exp или lvl од мене а да имаат повеќе strength ?
Епа порано немаше толку војни.Војни само Индонезија и Романија имаа,другите за војна чекаат по 3-4 недели минимум.Затоа и сум 18 левел ја,а играм од средина на март.

Се бара модератор на македонскиот форум, воедно и нов раководител на Macedonia Red Cross повеќе ќе прочитате во темата на официјалниот форум, мандатот трае еден месец.

Ханзо, еден од поискусните наши играчи, се откажа од играва. Неговиот јузер ќе го превземе другарчето мое (PrankMasteR) кое пред неколку недели се регистрира.

Зошто да умре јузерот, кога има 10+ strength, 7+ manufacturing skill, итн...

Ханзо, еден од поискусните наши играчи, се откажа од играва. Неговиот јузер ќе го превземе другарчето мое (PrankMasteR) кое пред неколку недели се регистрира.

Извини друже, може да ми дадеш линк од профилот негов да го ставам во френдс...

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

5ти хард воркер медал!!!:vozbud::vozbud:

ова за парите,уште чекам одговор...

зашто сликата во потпис не се измени??? треба да стои 5, во мај профиле на ереп ми пишува 5..)

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

5ти хард воркер медал!!!:vozbud::vozbud:

ова за парите,уште чекам одговор...

зашто сликата во потпис не се измени??? треба да стои 5, во мај профиле на ереп ми пишува 5..)

ке се измени за пола саат-саат.

се кандидирав за претседател на индо-македонската партија.
vote for me = вреќа брашно :pos2:

Имам Q1 фирма за оружје, па да ве прашам што означува болдираното?

Stock 0
0.53 / 5

Ако е заинтересиран за работа, може да работи во мојата фирма. Со тој скил би добивал плата од 22 идр :)

Stock 0
0.53 / 5

5 ти е колку ти треба за едно оружје, пример ти правиш 15.25 продуктивност тоа ти дава 3 оружја (1 оружје = 5 продуктивност) и плус ти остануваат 0.25 мислам дека ти е јасно сега.

Stock 0
0.53 / 5

Ако е заинтересиран за работа, може да работи во мојата фирма. Со тој скил би добивал плата од 22 идр :)

Кажи како се вика твојата фирма?

Веќе не играм,само ми го хакнуваат профилот у пм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom