Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конгресмените во Бугарија нека ми дадат државјанство.

Пиши им на Themacedon http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1728939
или на Eddie Rebel http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1728147

Zosto ne mozam da stavam avatar a jpeg format mi se slikite da nema nesto maksimalna golemina.
Primam soveti.:vozbud:

ако не се појави и утре/задутре значи е до големината па или намали го или стави друг помал аватар.

Еј сакав да прашам и сега ме аднаја во таа армијата и што треба да правам како ќе знам кај треба и кога да се борам?

Во МФ ? Уште "не почнала со работа" ама претпоставувам ќе биде исто како и во другите регуларни / нерегуларни војски во русија, или на темата на министерството за одбрана, или во таа темата кај што е пријавувањето нов демиџ и кај си се борел, на првата страна, или пак на насловна на форумот.

17

snakyy 7 hours ago

imam sila 6.92 i chin kapetan i sakam da se priavam za Makedonskata falanga

Не сум 100% сигурен ама типов е бугар и сака да влезе во фаланга! Јас мислам да не дозволиме да ни ја дознаат структурата и да се одржи едно ниво на тајност!
Кој има повеќе инфо нека каже!

thedragon, друже, што правиш?

Зошто се кандидира за конгресмен во Qinghai?

Сакам да се регистрирам на Е репаблик ама незнам во која држава да влезам пошто Македонија ја нема да ја одбереш!
во која држава имаме највеќе корисници, за да влезам таму?

Сакам да се регистрирам на Е репаблик ама незнам во која држава да влезам пошто Македонија ја нема да ја одбереш!

Indonesia, Java ако сакаш првен ѕирни на профил, инаку еден совет до сите што покануваат пријатели и пример запрале на 4, 5 левел а треба до 6-ти да стигнат за да вас играта ви даде 5 злато, праќајте им пример 10 леба ако им треба 10 поени за 6-ти секој ден дава по 1 exp ако конзумираш храна, малку ќе почекаш али подобро некогаш да стигне 6-ти отколку никогаш.

ако сакаш регистрирај се преку линков http://www.erepublik.com/en/referrer/lazarosaMKD

ќе ти префрлам 2 голд кога ќе дојдеш левел 6.

И одбери Москва, Русија
или Јава, Индоинезија

инаку еден совет до сите што покануваат пријатели и пример запрале на 4, 5 левел а треба до 6-ти да стигнат за да вас играта ви даде 5 злато, праќајте им пример 10 леба ако им треба 10 поени за 6-ти секој ден дава по 1 exp ако конзумираш храна, малку ќе почекаш али подобро некогаш да стигне 6-ти отколку никогаш.

може така, нели? не банирале/ казниле некого поради тоа?

може така, нели? не банирале/ казниле некого поради тоа?

Зошто да те банираат, ти на пријателот му праќаш храна мислејки дека ќе игра или слично он не игра и лебот си останува, само немам пробано дали може од прв левел да го кренеш на 6-ти :) 35 поени ти треба значи 35 леба треба да му пратиш, а тие не вредат повеќе од 0.25 злато ако може така супер ќе биде.

17

snakyy 7 hours ago

imam sila 6.92 i chin kapetan i sakam da se priavam za Makedonskata falanga

Не сум 100% сигурен ама типов е бугар и сака да влезе во фаланга! Јас мислам да не дозволиме да ни ја дознаат структурата и да се одржи едно ниво на тајност!
Кој има повеќе инфо нека каже!

еве едно мало пребарување....
овде http://www.erepublik.com/en/article/-1-897325/1/20
во коментарите истиот напишал

Интересно е зашто има толкова много македонци в турција? јасно ми е че повечето не харесват Б'лгарија, без реална причина на пр'в поглед за повечето б'лгари. Обаче имам чувството че вече ни мразјат повече от г'рците без да сме им правили каквито и да е проблеми. В тоја ред на мисли все си мислја че п'рвата работа којато ште св'ршат като поукрепнат като д'ржава /ако ги сформират/ ште е да ни нападнат и евентуално да започнат план с изп'лнението на македонската историја поне така ште имат историческите факти онлајн за да имат историците им потв'рждение на "творчеството" им.
Както и да е аз с'што с'м македонец като географско разположение обаче оште ми е трудно да проумеја зашто ни мразјат толкова

EDIT: а каде се има пријавено еве видов на темата на форумот него го нема

Неможе бугарин да влегува во нашата војска ова е мое мислење без разлика дали ја почитува државата или што ти знам кога не знае македонски добро како прво нема влегување.

Неможе бугарин да влегува во нашата војска ова е мое мислење без разлика дали ја почитува државата или што ти знам кога не знае македонски добро како прво нема влегување.

подршка од мене за ова ...
само Македонци ..
плус да се организира некое си раководство пошироко ...
за организација подобра ...

А зошто во македонската војска да нема посебна единица за странци кој ќе се борат за наши интереси а ние ќе ги финансираме со q1 оружја.

А зошто во македонската војска да нема посебна единица за странци кој ќе се борат за наши интереси а ние ќе ги финансираме со q1 оружја.

Ние за нас немаме уште ќе финансираме туѓи војници, и кај виде ти македонска војска официјална формирана кога ќе имаме држава тогаш ќе се направи тоа рано е сега.

името е Македонска фаланга и треба да содржи само Македонци а не и секакви шпиуни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom