Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе шо знам јас како одат тие работи, :) ај си реков во оваа партија сум челн и ај да видам шо е ова :)

Се имаш кандидирано за Indonesia, Java минатиот пат имаше таму 5 кандидирани вкупно од кои првиот влезе со 289 гласа а последниот 84 и цела партија да гласа пак ништо не правиш плус во топ5 не е влезена, веќе ако си решен да се кандидираш оди во Partai Komunis eIndonesia, Partai Republik eIndonesia, Narcissist некои од тие партии и кандидирај се за помал регион, значи ќе се преселиш во регионот аплицираш за конгресмен и пак се враќаш во правилниот регион каде што си сега, моментално.

Zdravo
Jas sum kandidat za kongresmen od najgolemata indoneziska partija IDS za oblasta Guangxi i ke mi bidat potrebni deset glasa za da pobedim.
Dali ke dojdete da glasate za mene imate obezbedeni povratni tiketi.
Vi blagodaram mnogu. Ve molam izvesteteme dali ke dojdete da glaate za mene za da mozam da vi gi dadam biletite.
Makedonija na Makedoncite !!!

почекајте прво да ви одобрат т.е. потврдат кандидатура... не праќајте ништо сеуште, на 24ти се одобрува тоа...

Сеуште индонезија е една од најплатените ленд земји? И која е подобра?

ахахахахахаха некој од GAYreece MALAKAS се попали и сеа ќе јаде казнени поенчиња :pos2::pos2::pos2::pos2:

оооо глупи јорго :tapp:

From
d58c7540f23d7e866dc8d9005ade4102_55x55.jpg

Theo Olympianikos 2009-09-21 17:09:05

Report Delete

Wow

My eyes bleed from such stupidity... I cannot read your posts anymore for fear of my vision...
First off, Cyprus is Greece. Guess who colonised Cyprus 2700 years ago? Guess who has inhabited the island non-stop ever since? Yeah, that's right. Greeks. The Turks are Central Asians, not Greeks.
Second, you are not Macedonian, you're a fucking Slav. Get over it. I don't care if you cry like a little girl about it, there's a reason Alexandros' name is Greek, that he is universally appraised as a Greek hero, and that the Slavs came to the Balkans over a THOUSAND YEARS after he died.
If it was up to me, I would personally track down every last kind of you "Makedonskis" and backhand you for stealing history until your teeth fell out, your gums would bleed, and you would finally admit you're Bulgarians with an inferiority complex who have abducted a Greek national hero.

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

5-ti:vozbud:

Може некој да ми даде вилнес ? И како се добива освен со храна (ако се добива на друг начин де) ? :)

Дали може да ми каже некој зошто Македонската компанија за железо префрла железо на Balkan weapons 90+ well?? Колку што знам компанијата за железо е на сите не на сопствениците на Balkan weapons 90+ well. Барам во најкраток временски период одговор!

П.С. Истата компанија за железо префрла железо и на некоја венецуелска компанија за оружје.

Дали може да ми каже некој зошто Македонската компанија за железо префрла железо на Balkan weapons 90+ well?? Колку што знам компанијата за железо е на сите не на сопствениците на Balkan weapons 90+ well. Барам во најкраток временски период одговор!

П.С. Истата компанија за железо префрла железо и на некоја венецуелска компанија за оружје.

Затоа што има примено пари од нив за префрленото железо.. црн пазар.

Ок, но што се однесува на другите зделки? Нелогично ми е некој да добива многу злато од организацијата.

Хм и мене ми беше чудно зошто премногу малку ќар имате барем во делот што е видлив ако имате внатре на сметката тоа е веќе друга работа али мислам дека ePhilip II Macedonian не би правел матни зделки, инаку баниран е грчкиот претседател Jaguaros конечно ! :helou:

Ако сте забележале во Индонезија е премногу ефтино железото така да сигурно повеќе му се исплаќа да работи на црно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom